Hvordan kan jeg vite om mitt 1879 Silver Dollar er ekte?

November 29 by admin

Hvordan kan jeg vite om mitt 1879 Silver Dollar er ekte?


To forskjellige stiler av sølv dollar mynter ble preget i 1879, handel dollar og Morgan dollar. Trade dollar, en spesiell mynt preget i utenlandske markeder, var tykkere enn den innenlandske Morgan dollar mynter. I 1879, bare litt mer enn 1500 Handel dollar ble preget, som alle var proof mynter ikke ment for vanlig sirkulasjon. Over 10 millioner Morgan dollar ble preget i løpet av samme år. Utnytte de samme grunnleggende fremgangsmåten for å bestemme ektheten av et av disse mynter.

Bruksanvisning

1 Lær om de forskjellige varianter av 1879 sølv dollar. Bare én type 1879 Trade dollar eksisterer, men flere forskjellige Morgan dollar ble preget dette året. The 1879 Morgan dollar ble preget på fire forskjellige steder, tilkjennegitt av mynte merker (CC, O, S og fraværet av et merke) på baksiden av mynten. Det oppstod en legitim dør feil på noen mynter der CC mynte mark ble dobbelt rammet, så en odde ser CC mynte mark betyr ikke nødvendigvis at mynten er falske.

2 Finn et høykvalitets bilde av en ekte 1879 sølv dollar og nøye undersøke den. Sammenlign 1879 dollar til dette bildet. Dersom det er forskjeller i bildestørrelse, bildeorientering, skrift eller nummerering, er din mynt sannsynligvis forfalsket.

3 Mål diameteren på 1879 sølv dollar. Både Handel dollar og Morgan dollar er 38,1 mm i diameter. Hvis sølv dollar diameter er noe annet, det er falske.

4 Veie 1879 sølv dollar. 1879 Handel dollar veide 27,2 gram, mens 1879 Morgan dollar veide 26,73 gram. Hvis mynt veier betydelig mer eller mindre (noen få hundredeler av et gram), er din mynt sannsynlig falske.

5 Ta deg 1879 sølv dollar til en mynthandler og ha ham sjekke det ut. Han bør være i stand til å fortelle deg om det er ekte eller ikke, samt hva det er verdt.

Hint

  • Få en mynt profesjonelt gradert hvis det er spesielt verdifull. The American Numismatic Association og Professional Coin Grading Tjenesten begge tilbyr respekt mynt gradering tjenester. Gradering mynten vil sette en stopper for eventuelle spørsmål om ektheten.

Related Posts


Hvordan kan jeg vite om min fred Silver Dollar er ekte?

Hvordan kan jeg vite om min fred Silver Dollar er ekte?

Legitime sølv Freds dollar bære en stor premie over pålydende verdi, delvis på grunn av sitt sølv innhold. Dette gjelder også om mynten er i dårlig fysisk tilstand. Men falske freds dollar eksisterer også, og disse er verdt nesten ingenting. Det er v
Hvordan kan jeg vite om mitt Parasol er en antikk?

Hvordan kan jeg vite om mitt Parasol er en antikk?

Parasoller, som daterer seg tilbake til antikken, ble populære i det 19. og begynnelsen av det 20. århundre. Ladies brukte dem for å skjerme seg fra solen og å gjøre mote uttalelser. Dating parasoller kan være utfordrende fordi størrelse, form og mat
Hvordan kan jeg vite om barnet mitt er Sunny side opp?

Hvordan kan jeg vite om barnet mitt er Sunny side opp?

Begrepet "sunny side up" refererer til en baby posterior posisjon inne i livmoren. Dette skjer når babyen snur i livmoren til baksiden av hodet presser mot baksiden av mors bekken. Den bakre posisjon kan gjøre arbeidskraft mer vanskelig og kan f
Hvordan kan jeg vite om barnet mitt har Worms?

Hvordan kan jeg vite om barnet mitt har Worms?

Mens et barn kontraktør ormer er noe foreldre ikke ønsker å høre, er tilstanden en relativt vanlig en, spesielt med pinworms (også kjent som threadworms). Andre ormer som påvirker barn og voksne er rundormer, hookworms og bendelorm. Selv om dette er
Hvordan kan jeg vite når mitt antikke støpejern Wash Pot ble gjort?

Hvordan kan jeg vite når mitt antikke støpejern Wash Pot ble gjort?

Støpejern vask potter har blitt gjort i århundrer. Små endringer i støpeprosessen i løpet av årene som produseres små forskjeller i de potter som gjør det mulig å anslå når de ble utført. Man kan lettest fortelle hvor gamle pottene er ved å se på mer
Hvordan kan jeg vite om barnet mitt har gass?

Hvordan kan jeg vite om barnet mitt har gass?

Gassiness er vanlig i babyer. En flaske-matet babyen er mer utsatt for gass enn en diende baby, siden hun har flere muligheter til å suge luft. En baby som ammer, men kan utvikle gass hvis moren spiser gassfremkallende matvarer, for eksempel bønner e
Hvordan kan jeg vite når mitt Håndvåpen ble gjort?

Hvordan kan jeg vite når mitt Håndvåpen ble gjort?

Alle pistol samlere liker å kjenne historien og unike detaljer om sine våpen. En spesiell detalj av interesse er produksjonsdato av håndvåpen. I det brede håndvåpen markedet, er mange modeller av håndvåpen produsert hvert år. Dette gjør dating selve
Hvordan kan jeg stoppe barnet mitt fra å gråte hele tiden?

Hvordan kan jeg stoppe barnet mitt fra å gråte hele tiden?

Gråter barn skape angst for foreldre som bare vil gråt å stoppe. Når gråt stopper ikke, foreldre ofte føler seg hjelpeløs, frustrert og kan føle tilbøyelig til å gråte selv. Snarere enn å prøve å få barnet til å slutte å gråte, godta det. Forstå at b
Hvordan kan jeg vite alderen på en Glock?

Hvordan kan jeg vite alderen på en Glock?

Å vite alderen på en Glock kan bidra til å bestemme dens verdi, en viktig faktor for samlere og forhandlere alike. Glocks er ikke merket med lett-å-lese datoene for produksjon, slik at alderen på en Glock må bestemmes ved hjelp av noen lett tilgjenge
Hvordan kan jeg vite om sølv er 99,9 prosent?

Hvordan kan jeg vite om sølv er 99,9 prosent?

Ved kjøp og salg av edle metaller, er det viktig å vite hva du får. Testing elementer selv eliminerer mulig bedrag av en tredjepart, og forsikrer deg om den sanne verdien av elementene. Test kits er kommersielt tilgjengelig fra anerkjente gullsmeder
Hvordan kan jeg vite om en Stewart Edward White Book er et første utgave?

Hvordan kan jeg vite om en Stewart Edward White Book er et første utgave?

Enten du er en fan eller en samler av den avdøde naturhistorie og spiritualist fiction forfatter, Stewart Edward White vite om du har en første utgave av en av Whites bøker kan hjelpe deg å bygge en verdifull samling - eller vet hvordan å prise en ut