Hvordan kan jeg vite om mitt Parasol er en antikk?

May 16 by admin

Hvordan kan jeg vite om mitt Parasol er en antikk?


Parasoller, som daterer seg tilbake til antikken, ble populære i det 19. og begynnelsen av det 20. århundre. Ladies brukte dem for å skjerme seg fra solen og å gjøre mote uttalelser. Dating parasoller kan være utfordrende fordi størrelse, form og materialer endret seg over årene med moter. I dag, selskaper reprodusere parasoller for kostymer, reenactment og bryllup.

Bruksanvisning

1 Undersøk parasoll for tegn på alder. Kalesjen stoff, som kan være laget av silke eller silke blander og trim, vanligvis en utkant, brokade eller blonder, forverres med alderen og kan splitte, rive eller bli misfarget. Du kan også se rust på eiker. Moderne parasoll reproduksjoner, laget med nyere materialer, se nye eller for perfekt til å være en antikk.

2 Bestemme materialet som brukes for eikene. Parasoller stammer fra det 18. århundre til midten av det 19. århundre har hvalbarder eiker og tips. Metal eiker dukket opp i midten av det 19. århundre. Mens noen parasoller finnes med sølv eiker, de fleste metall eiker tendens til å bli lakkert stål. Dag, kan parasoll eiker være laget av et lettere metall, slik som aluminium.

3 Sjekk håndtaket. Materialet som brukes for håndtaket og filial kan bidra til å bestemme alderen på parasoll. I mange antikke parasoller, vil håndtaket være ytre og håndlaget av bein, elfenben, ibenholt, tre, edelt metall og edelstener, emalje, mor-av-perle og celluloid. Moderne parasoller har enkle håndtak laget av tre, aluminium, plast eller stål.

4 Måle lengden av skaftet. Størrelsen og lengden på skaftet og håndtaket forandret gjennom årene. Hvis aksel måler mer enn 40 inches, de parasoll sannsynlig stammer fra 1900 til 1920. parasoller med en sjakt opp til 35 inches sannsynlig er fra slutten av det 19. århundre, mens midten av det 19. århundre parasoller tendens til å ha en 23-tommers folding aksel . Reproduksjoner kan eller ikke kan gjenskape de ulike aksel størrelser.

5 Ta parasoll til en antikviteter takstmann. Sjekk med American Society of Takstmenn; Medlemmer må bestå en eksamen på verdsette elementer og etiske standarder. Appraiser kan hjelpe deg med å identifisere materiale som finnes på parasollen sin eiker, aksling og håndtere, og bekrefte sin alder.


Related Posts


Hvordan kan jeg vite om mitt 1879 Silver Dollar er ekte?

Hvordan kan jeg vite om mitt 1879 Silver Dollar er ekte?

To forskjellige stiler av sølv dollar mynter ble preget i 1879, handel dollar og Morgan dollar. Trade dollar, en spesiell mynt preget i utenlandske markeder, var tykkere enn den innenlandske Morgan dollar mynter. I 1879, bare litt mer enn 1500 Handel
Hvordan kan jeg vite om barnet mitt er Sunny side opp?

Hvordan kan jeg vite om barnet mitt er Sunny side opp?

Begrepet "sunny side up" refererer til en baby posterior posisjon inne i livmoren. Dette skjer når babyen snur i livmoren til baksiden av hodet presser mot baksiden av mors bekken. Den bakre posisjon kan gjøre arbeidskraft mer vanskelig og kan f
Hvordan kan jeg vite om barnet mitt har Worms?

Hvordan kan jeg vite om barnet mitt har Worms?

Mens et barn kontraktør ormer er noe foreldre ikke ønsker å høre, er tilstanden en relativt vanlig en, spesielt med pinworms (også kjent som threadworms). Andre ormer som påvirker barn og voksne er rundormer, hookworms og bendelorm. Selv om dette er
Hvordan kan jeg vite når mitt antikke støpejern Wash Pot ble gjort?

Hvordan kan jeg vite når mitt antikke støpejern Wash Pot ble gjort?

Støpejern vask potter har blitt gjort i århundrer. Små endringer i støpeprosessen i løpet av årene som produseres små forskjeller i de potter som gjør det mulig å anslå når de ble utført. Man kan lettest fortelle hvor gamle pottene er ved å se på mer
Hvordan kan jeg vite om barnet mitt har gass?

Hvordan kan jeg vite om barnet mitt har gass?

Gassiness er vanlig i babyer. En flaske-matet babyen er mer utsatt for gass enn en diende baby, siden hun har flere muligheter til å suge luft. En baby som ammer, men kan utvikle gass hvis moren spiser gassfremkallende matvarer, for eksempel bønner e
Hvordan kan jeg vite når mitt Håndvåpen ble gjort?

Hvordan kan jeg vite når mitt Håndvåpen ble gjort?

Alle pistol samlere liker å kjenne historien og unike detaljer om sine våpen. En spesiell detalj av interesse er produksjonsdato av håndvåpen. I det brede håndvåpen markedet, er mange modeller av håndvåpen produsert hvert år. Dette gjør dating selve
Hvordan kan jeg stoppe barnet mitt fra å gråte hele tiden?

Hvordan kan jeg stoppe barnet mitt fra å gråte hele tiden?

Gråter barn skape angst for foreldre som bare vil gråt å stoppe. Når gråt stopper ikke, foreldre ofte føler seg hjelpeløs, frustrert og kan føle tilbøyelig til å gråte selv. Snarere enn å prøve å få barnet til å slutte å gråte, godta det. Forstå at b
Hvordan kan jeg vite alderen på en Glock?

Hvordan kan jeg vite alderen på en Glock?

Å vite alderen på en Glock kan bidra til å bestemme dens verdi, en viktig faktor for samlere og forhandlere alike. Glocks er ikke merket med lett-å-lese datoene for produksjon, slik at alderen på en Glock må bestemmes ved hjelp av noen lett tilgjenge
Hvordan kan jeg vite om en Stewart Edward White Book er et første utgave?

Hvordan kan jeg vite om en Stewart Edward White Book er et første utgave?

Enten du er en fan eller en samler av den avdøde naturhistorie og spiritualist fiction forfatter, Stewart Edward White vite om du har en første utgave av en av Whites bøker kan hjelpe deg å bygge en verdifull samling - eller vet hvordan å prise en ut
Hvordan kan jeg vite om kjæresten min er tiltrukket av meg?

Hvordan kan jeg vite om kjæresten min er tiltrukket av meg?

Hvis du og din kjæreste har vært dating for en stund, hver gang på en stund kan du lurer på om han selv fortsatt tiltrukket av deg. Din avhør er helt naturlig, men det er alltid fint å ha litt forsterkning. Det bør være en eller to ting som han gjør
Hvordan kan jeg vite hvor mine barn har vært på datamaskinen Etter at historien har blitt slettet?

Hvordan kan jeg vite hvor mine barn har vært på datamaskinen Etter at historien har blitt slettet?

Barn med internettilgang ofte bruke den til å chatte med folk de ikke har møtt personlig, eller de kan vise eksplisitte ting de ikke burde. Som forelder bør du vite hva barnet gjør på datamaskinen, særlig med cyber rovdyr for øvrig. Barnet kan være s