Hvordan melder jeg meg på treet stå på "Cabela Outdoor Adventures" for Wii?

March 14 by admin

Hvordan melder jeg meg på treet stå på "Cabela Outdoor Adventures" for Wii?


I "Cabela Outdoor Adventures" for Nintendo Wii, vil spillere på ett punkt går på en and jakttur. Før spillerne er i stand til å begynne jakt, krever spillet dem først angi et tre stativ. Trestatlv er ment å kamuflere spilleren høy blant et greinene, slik at uheldige ender ikke blir skremt av deres tilstedeværelse. Skyting fra treet stå gir også spillere med en fordelaktig utgangspunkt for å jakte ender.

Bruksanvisning

1 Tilnærming treet stå med din karakter.

2 Hold "C" knappen nede på Wiimote for å åpne din beholdning.

3 Velg ande element i din beholdning, og trykk på "Z" for å bruke den. Bare etter bruk av ande vil treet stå blir tilgjengelige for å velge.

4 Mål din karakter på treet stå, og trykk på "A" -knappen for å skrive det.


Related Posts


Hvordan sette opp et tre Stå på "Cabela Outdoor Adventures" for PlayStation

Hvordan sette opp et tre Stå på "Cabela Outdoor Adventures" for PlayStation

Cabella Outdoor Adventure på PlayStation holder spiller bevegelige, sporing og fotografering trofé dyr. En spiller jakter mange forskjellige dyr ved hjelp av en datamaskin guide til å spore opp dyr som whitetail hjort, elg og fasaner. Under visse jak
Hvordan melder jeg meg på konkurranser?

Hvordan melder jeg meg på konkurranser?

Å vinne en konkurranse kan bety store premier eller store pengesummer. Mange av disse konkurransene krever ikke mer enn noen få minutter av gangen og grunnleggende informasjon om deltakeren. Ved å vite hvordan du angir en konkurranser, kan deltakerne
Hvordan melder jeg meg inn i en avtale etter ekteskap?

Hvordan melder jeg meg inn i en avtale etter ekteskap?

Selv om få mennesker inngå ekteskap forventer å bli skilt, realiteten er at over 50 prosent av ekteskap i USA mislykkes. Mange par signere en prenuptial avtale om å beskytte sine eiendeler i tilfelle ekteskapet ender. Men hvis du ikke har laget en av
Hvordan kan jeg sette hytta tilbake sammen i "Alice in Wonderland" for Wii?

Hvordan kan jeg sette hytta tilbake sammen i "Alice in Wonderland" for Wii?

I "Alice in Wonderland" for Nintendo Wii, styrer du tegn med flere krefter, inkludert muligheten til å fryse tiden og endre oppfatninger. Tidlig i spillet, kommer du over en brent ned hytte i Tugley Woods at du må sette sammen igjen kort tid ett
Hvordan kan jeg låse opp alle dataelementer i LEGO Batman for Wii?

Hvordan kan jeg låse opp alle dataelementer i LEGO Batman for Wii?

Spillet "LEGO Batman" tillater spilleren å gå i støvlene av Dark Knight. De mange i spillet samleobjekter inkluderer dataelementer som bare kan låses opp ved å kjøpe dem med LEGO pigger samlet inn fra hvert spill nivå. Det er flere koder som lar
Hvordan kaste din linje Når Fluefiske i Cabelas Alaskan Adventure for PS2

Hvordan kaste din linje Når Fluefiske i Cabelas Alaskan Adventure for PS2

"Cabelas Alaskan Adventure" er en video spilltittel tilgjengelig for PlayStation 2 og Xbox 360-systemer. I spillet, spillerne utforske Alaskas villmark og jakt og fiske den lokale spillet. I en bestemt del av spillet, brukerne trenger å riktig f
Hvordan finner jeg ut at WEP-nøkkel på My Internet for PSP?

Hvordan finner jeg ut at WEP-nøkkel på My Internet for PSP?

En WEP-nøkkel er en sikkerhetspassord plassert på en trådløs ruter for å hindre at eksterne brukere fra å koble til ruteren, og ved hjelp av Internett-tilkoblingen. Hvis du har satt opp sikkerheten på den trådløse ruteren, må du angi sikkerhetsnøkkel
Hvordan kan jeg få Mach 5 gjør på Speed ​​Racer for PS2?

Hvordan kan jeg få Mach 5 gjør på Speed ​​Racer for PS2?

"Speed ​​Racer: The Video Game" er et racingspill basert på filmen med samme navn. PlayStation 2-versjonen av spillet har den nylig ombygde Mach 6 bil som Speed ​​Racer bruker i filmen, men du kan også låse opp Mach 5 bil fra den originale TV-se
Hvordan kan jeg låse opp Michael Jordan i NBA 2K9 for Xbox 360?

Hvordan kan jeg låse opp Michael Jordan i NBA 2K9 for Xbox 360?

NBA 2K9 ble lansert til Xbox 360-konsollen i 2008. Ved hjelp av statistiske og spiller data fra den siste sesongen før utgivelsen av spillet, gir NBA 2K9 en single- og multi-player tilnærming til NBA basketball. Spillets spiller tilpasning funksjonen
Hvordan kan jeg formatere en GBA i R4 Last ned spill for å spille det?

Hvordan kan jeg formatere en GBA i R4 Last ned spill for å spille det?

R4 media patron for Nintendo DS lar spillerne å laste ned og kjøre en rekke ikke-kommersiell programvare på systemet. Maskiner som Super Nintendo og Sega Genesis kan emulert ved hjelp av kassetten. Med tillegg av et minne extender som EZ-Flash 3-i-1
Hvordan får jeg høyere Skade i "Avatar: Into the Inferno" for Wii?

Hvordan får jeg høyere Skade i "Avatar: Into the Inferno" for Wii?

I "Avatar: Into the Inferno" du får i oppdrag å lede figuren din gjennom fjerne land og kjemper mektige monstre. Spillet er basert på TV-serien "Avatar: The Last Airbender» og har mange av de tegn og steder som finnes i hele serien. Hvis du
Hvordan kan jeg spare GameCube data til et SD-kort på min Wii?

Hvordan kan jeg spare GameCube data til et SD-kort på min Wii?

Nintendo Wii er designet for å ha full bakoverkompatibilitet med GameCube. Wii aksepterer GameCube-spill, kontrollere og minnekort. Imidlertid er GameCube system i Wii i stor grad isolert fra resten av Wii, og det er ingen innfødte alternativer for å