Hvordan overvinne døden av en kjær

Hvordan overvinne døden av en kjær


Dealing med dødsfallet til en kjær kan være ekstremt vanskelig. Men alle har til å møte denne uutholdelige gang på ett tidspunkt i livet. Sirkelen av liv kan ikke nødvendigvis spille i din favør når det gjelder å miste noen som du oppriktig bryr seg om.
Som ung jente ble jeg tvunget til å håndtere døden av min mor. Det rev hjertet mitt ut, men også oppmuntret meg i samme størrelses å nyte livet til det fulle. Tider kan virke ekstremt vanskelig hvis du finner deg selv opplever dette dilemmaet.
Men leger tiden alle sår. Jeg har omfattet noen grunnleggende trinn som jeg fulgte som tillot meg muligheten til å komme seg ut av min slum og møte min sykdom hodet på.

Bruksanvisning

1 Innse at det er ikke din feil. Som barn ble jeg overveldet av byrden at min mor døde på grunn av noe som jeg gjorde. Jeg var under forutsetning av at hvis jeg hadde vært bedre ville det aldri har skjedd.
Kom deg ut av sinnet ramme som din kjære død hadde noe å gjøre med deg. Det er noen ting i livet som ikke gir mening og miste noen som du verne er en av dem.

2 Døden er en naturlig del av livet. Ingen ønsker å høre at døden er en naturlig ting som skjer med oss ​​alle, spesielt når du blir tvunget til å anerkjenne det på hodet. Men det eneste som skiller seg tydelig i denne verden, er vi alle født og en dag vil vi dør er det ikke feil det.

3 Ikke isolere deg selv. For å komme over noe som er så utrolig hjerteskjærende er å komme bort fra hjemmet ditt. Ikke bli en eremitt som låser seg selv og sine følelser unna. Isolere deg selv vil bare gjøre vondt mer alvorlig, og du vil aldri få muligheten til å delta i helbredelsesprosessen av det hele.

4 Få venner som du normalt aldri ville snakke med. Da jeg var 14 min mor døde, jeg ble igjen i videregående skole med ingen venner og ingen å snakke med. Gå opp til tilfeldige folk og si hei er en fin måte å få venner. Venner kan hjelpe deg å komme gjennom prosessen selv om de aldri visste din kjære. Husk alle har mistet noen kjære dem, vil derfor alle kunne forholde seg med deg.

5 Husk alltid, og aldri glemme. Huske de gode tidene som du tilbrakte med den personen som du elsker vil du føle deg stolt over at du var i stand til å nyte deres selskap for den tiden du var sammen.
Min mor døde på 10 August 2001, og hvert år den dagen går av jeg gjøre det en dag å gjøre noe som hun ville ha elsket å gjøre.

6 Gjør dem stolt. Hvis du mener at det er et sted bortenfor her, så vet du at du er glad i at du har mistet er konsekvent våker over deg. Ikke skuffe dem, ikke vakle bort fra det du vet at du kan oppnå.
Prøv ditt beste hver dag for å gjøre noe som du vet vil gjøre dem stolte av å ha vært der for deg for tid som de var.

Hint

  • Tårene vil aldri smelte bort, og følelsen av deres kjærlighet vil alltid være med deg så lenge du tillater det å gjøre det.
  • Ikke tenk på din kjære forlater deg som den siste tiden at du vil møte, ser for dem som venter på deg til å bli med dem en dag.