Hvordan setter jeg en Folding Team på Min PlayStation 3 hjemme?

May 31 by admin

Folding @ home er et program du kan installere på din Sony PlayStation 3 og dets primære formål er å forstå protein folding i et forsøk på å drive medisinsk forskning videre. Dette kostnadsfritt Programmet kan lastes ned i PlayStation 3 hovedmenyen, og du vil bli bedt om å enten starte eller bli med i et team. Du må sette laget ditt når du installerer programmet før du fortsetter.

Bruksanvisning

1 Marker "Folding @ home" under "Network" menyen. Trykk "X" på kontrolleren. Vent til kunden å installere og ber deg om et team.

2 Gå til "Opprett en Team" siden hvis du ønsker å lage din egen. Skriv inn lagets navn, brukernavn, passord og e-postadresse. Trykk enter." På neste side, vil du bli gitt et lag nummer.

3 Skriv inn teamet nummer er angitt på PS3. Hvis du fikk en annens nummer for å bli med, skriv inn nummeret her.


Related Posts


Hvordan setter jeg opp TVersity RSS på min psp?

Hvordan setter jeg opp TVersity RSS på min psp?

Sony PlayStation Portable har en RSS-leser programmet og TVersity media server gir RSS-feeds. Du kan laste RSS feeds fra din TVersity media server i din RSS-leser til å spille musikk fra TVersity på PSP. PSP bekker musikkfiler fra din TVersity server
Hvordan setter jeg opp min PlayStation 3 Wireless til min PC?

Hvordan setter jeg opp min PlayStation 3 Wireless til min PC?

PlayStation 3 er mer en multimedia-enhet enn en spillkonsoll. Den kan spille av filmer i både DVD og Blue Ray format, spille musikk fra både MP3 og CD-er og lagre bilder. I motsetning til Xbox 360 og Nintendo Wii, PlayStation 3 kommer standard med tr
Hvordan setter jeg Rank på min egen Minecraft Server?

Hvordan setter jeg Rank på min egen Minecraft Server?

I "Minecraft" dataspill, har server host muligheten til å sette rangeringen av hver spiller bruker serveren. Det er to rekker serveren verten kan tildele til spillerne. Den første rang er tildelt hver spiller uten at det kreves av verten. Den an
Hvordan setter jeg opp min nye Wii-konsoll til min TV?

Hvordan setter jeg opp min nye Wii-konsoll til min TV?

Nintendo Wii, først utgitt 19. november 2006, har vist seg å være en av de mer interaktive spill noensinne laget. Systemet, mye som alle andre spillkonsollen, kobles til TVen via kun én kabel. Det er RCA-kabel, som brukes til å sende visuelle og lyds
Hvordan setter jeg en meny på min TTDS?

Hvordan setter jeg en meny på min TTDS?

DSTT enheten er en liten MicroSD adapter for Nintendo DS håndholdt system. Adapteren er av samme størrelse og form som en tradisjonell Nintendo DS, slik at du kan legge til homebrew spill, video og andre medier til et MicroSD-kort og få tilgang til d
Hvordan setter jeg opp min Knight Ocean Hopper?

Hvordan setter jeg opp min Knight Ocean Hopper?

"Ocean Hopper" var en amatør radio kit gjort av Allied Radio Corporation i 1953 som en del av sin "Knight" linje av hobbyartikler. Det pleide prewound tuning spoler, og var ment å være lett bygget av nybegynnere med felles maskinvare.
Hvordan kan jeg laste opp bilder på Min Neopets Lookup?

Hvordan kan jeg laste opp bilder på Min Neopets Lookup?

"Neopets" virtuelle kjæledyr online gaming samfunnet tilbyr hver bruker en "oppslag" side som kan tilpasses ved hjelp av stiliserte koder. Disse "lookup" sider kan brukes til å vise informasjon om dine kjæledyr, hobbyer og fa
Hvordan setter jeg opp en Raffle til tombola av en bil?

Hvordan setter jeg opp en Raffle til tombola av en bil?

Så du vil loddes ut en ny bil? Vanligvis utlodning blir brukt som fundraisers for ideelle organisasjoner og samfunnet klubber. Raffles kan også brukes til personlig bruk for å tjene penger fort i en økonomisk krise. Uansett hvorfor du ønsker å organi
Hvordan kan jeg vise frem ID fra min Blackberry Curve?

Hvordan kan jeg vise frem ID fra min Blackberry Curve?

Blackberry Curve tillater brukere å surfe på internett, skrive e-poster og, selvfølgelig, foreta telefonsamtaler. En av telefonens funksjoner er muligheten til å skjule din anrops-ID. Denne funksjonen kan komme godt med når du ikke vil at noen skal v
Hvordan å sette sammen Century Fold-N-Go Penner

Hvordan å sette sammen Century Fold-N-Go Penner

The Century Fold-N-Go lekegrind er en bærbar lekegrind for å gi barnet ditt en uavhengig lekeområde samtidig holde ham innesperret for din fred i sinnet. Den lekegrind sikrer et lekeområde som er fritt for forurensninger som kan finnes på teppet og e
Hvordan kan jeg legge bildene inn på min PSP?

Hvordan kan jeg legge bildene inn på min PSP?

Hvis du nettopp har kjøpt en Sony PSP, en av de første tingene du ønsker å lære er hvordan man skal overføre dine favoritt bilder fra datamaskinen til PSP-enheten. Putting favorittbildene dine på din PSP er like enkelt som å koble PSP til datamaskine