Hvordan setter jeg opp min PlayStation 3 Wireless til min PC?

January 25 by admin

Hvordan setter jeg opp min PlayStation 3 Wireless til min PC?


PlayStation 3 er mer en multimedia-enhet enn en spillkonsoll. Den kan spille av filmer i både DVD og Blue Ray format, spille musikk fra både MP3 og CD-er og lagre bilder. I motsetning til Xbox 360 og Nintendo Wii, PlayStation 3 kommer standard med trådløse muligheter som gjør det mulig å koble den til datamaskinen via den trådløse ruteren.

Bruksanvisning

1 Strøm på PlayStation 3. Ta Ethernet-kabelen hvis det er en dag å koble PlayStation 3 til Internett-ruteren. Gå til Innstillinger> Nettverksinnstillinger> Internettforbindelse. Klikk "Yes" for å bekrefte at det er greit at en Internett-tilkobling du kan ha vil nå bli koblet fra.

2 Klikk på "Easy". Klikk på "Wireless". Klikk på "Scan". Velg nettverkstilkobling som representerer den trådløse ruteren. Velg de riktige sikkerhetsinnstillinger basert på de trådløse ruteren bruker, og skriv inn den tilsvarende sikkerhetsnøkkel. Lagre innstillinger. Velg «Test Connection". Bekreft at nettverks testen var vellykket.

3 Slå på din personlige datamaskin. Klikk barene i nedre høyre hjørne på oppgavelinjen for å åpne trådløse tilkoblingsmenyen. Velg det samme trådløse tilkobling for din personlige datamaskin som du valgte i trinn 2 for PlayStation 3. Skriv inn sikkerhetsinnstillinger og tilhørende sikkerhetsnøkkel.

4 Gå til Start> Alle programmer> Windows Media Player. Åpne kategorien Bibliotek, og klikk "Media Sharing". Sett en hake i boksen ved siden av Del mine medier. Finn din PlayStation 3 fra listen over enheter under Del mine medier alternativet. Klikk på "Tillat".

5 Gå til Innstillinger> Nettverksinnstillinger> Media Server Connection på PlayStation 3. Velg "Enabled".

Hint

  • PlayStation 3 kan være oppført med navn eller det kan være oppført som ukjent enhet i det trådløse nettverket. Hvis du ikke ser en enhet som er oppført som en PlayStation 3, bør du vurdere å velge den ukjente enheten, teste innstillingene, og gjøre endringer deretter.

Related Posts


Hvordan setter jeg opp min nye Wii-konsoll til min TV?

Hvordan setter jeg opp min nye Wii-konsoll til min TV?

Nintendo Wii, først utgitt 19. november 2006, har vist seg å være en av de mer interaktive spill noensinne laget. Systemet, mye som alle andre spillkonsollen, kobles til TVen via kun én kabel. Det er RCA-kabel, som brukes til å sende visuelle og lyds
Hvordan setter jeg opp min Knight Ocean Hopper?

Hvordan setter jeg opp min Knight Ocean Hopper?

"Ocean Hopper" var en amatør radio kit gjort av Allied Radio Corporation i 1953 som en del av sin "Knight" linje av hobbyartikler. Det pleide prewound tuning spoler, og var ment å være lett bygget av nybegynnere med felles maskinvare.
Hvordan setter jeg opp TVersity RSS på min psp?

Hvordan setter jeg opp TVersity RSS på min psp?

Sony PlayStation Portable har en RSS-leser programmet og TVersity media server gir RSS-feeds. Du kan laste RSS feeds fra din TVersity media server i din RSS-leser til å spille musikk fra TVersity på PSP. PSP bekker musikkfiler fra din TVersity server
Hvordan setter jeg opp en Raffle til tombola av en bil?

Hvordan setter jeg opp en Raffle til tombola av en bil?

Så du vil loddes ut en ny bil? Vanligvis utlodning blir brukt som fundraisers for ideelle organisasjoner og samfunnet klubber. Raffles kan også brukes til personlig bruk for å tjene penger fort i en økonomisk krise. Uansett hvorfor du ønsker å organi
Hvordan laster jeg opp min statistikk i X3TC?

Hvordan laster jeg opp min statistikk i X3TC?

"X3: Terran Conflict", en plass simulator PC spill ved Egosoft, tillater spillere å smi sin egen vei gjennom solsystemet. Spillere kan tjene flere skip, bli rik fra handel og reise store avstander. Spillet logger statistikken til alle tider, og
Hvordan Sett jeg opp en Meade ETX125 Telescope?

Hvordan Sett jeg opp en Meade ETX125 Telescope?

Den Meade ETX125 teleskop er en datamaskin-drevet teleskop med en database med mer enn 30.000 himmelobjekter inkludert planeter, stjernehoper, stjernetåker og kometer. Sette opp teleskopet er enkelt og kan gjøres i omtrent fem minutter, men før teles
Hvordan setter jeg opp attributter for en spiller i en penn og papir rollespill?

Hvordan setter jeg opp attributter for en spiller i en penn og papir rollespill?

Penn og papir rollespill er allsidige former for underholdning: De kan spilles på alle steder som har en flat overflate, kan inneholde varierende antall spillere og kan vare timer eller år, avhengig av lengden på historien og hvor ofte spillet spille
Hvordan setter jeg opp lys for Studio skyte?

Hvordan setter jeg opp lys for Studio skyte?

Ordet fotografering betyr "tegne med lys" på gresk. Derfor er hvert bilde tatt representerer en viss manipulering av lys og lyskilder. Riktig lyskilder vil hjelpe belyse motivet blir fotografert, manipulere estetiske funksjoner og farger til fot
Hvordan setter jeg opp en Nitro drevet bil?

Hvordan setter jeg opp en Nitro drevet bil?

Sette opp en nitro drevet RC bil er nødvendig fordi hver enhet krever ulike tilpasninger for å kjøre skikkelig. Du må også sette visse komponenter opp forskjellig avhengig av bruksområde, for eksempel sirkel spor eller dragracing. Den vanskeligste de
Hvordan setter jeg opp et ratt til NASCAR 09 PS3?

Hvordan setter jeg opp et ratt til NASCAR 09 PS3?

Nascar 09 er en simulering og racingspill utviklet av EA for spill systemer som Xbox 360, PlayStation 2 og PlayStation 3. Dette spillet er utviklet for å fungere med PS3-kontrolleren som standard. Du kan også finne ratt som er kompatible med både PS3
Hvordan setter jeg opp Logitech G25 Racing Wheel for Test Drive Unlimited?

Hvordan setter jeg opp Logitech G25 Racing Wheel for Test Drive Unlimited?

Logitech G25 Racing Wheel gjør at PC-spillere til å legge et ekstra lag med realisme og innlevelse til bilspill. Hjulet, som kommer pakket med gasspedaler og girspaken, etterligner spakene på en ekte racerbil, komplett med kraft tilbakekoblingseffekt