Hvordan setter jeg Rank på min egen Minecraft Server?

July 26 by admin

I "Minecraft" dataspill, har server host muligheten til å sette rangeringen av hver spiller bruker serveren. Det er to rekker serveren verten kan tildele til spillerne. Den første rang er tildelt hver spiller uten at det kreves av verten. Den andre rang skal tilordnes manuelt til hver spiller. Hvis du vil angi rang for en spiller (inkludert deg selv), må du endre serverinstallasjonsfilene.

Bruksanvisning

1 Lukk "Minecraft" server hvis det kjører, og åpne servermappen.

2 Dobbeltklikk på "ops" tekstdokument og skriv inn "Minecraft" brukernavnet til den første linjen i dokumentet. Hvis det er andre spillere du ønsker å endre rangeringen for, skriver brukernavnene deres i egne linjer i dokumentet.

3 Lagre tekstdokumentet og starte "Minecraft" server igjen. Hver spiller du har lagt til tekst dokument, inkludert deg selv, vil nå ha "Operator" rank på serveren din. Dette betyr at de vil være i stand til å gå inn kommandoer inn i kampen for å generere materialer.


Related Posts


Hvordan få en Mob spawner i en "Minecraft" Server

Hvordan få en Mob spawner i en "Minecraft" Server

I en verden av "Minecraft," monstre er skapt av stasjonære blokkerer kjente som mob gytefisk. Hvis du ønsker å bygge en opplevelse generer felle eller teste andre spillere på serveren din med truende fiender, må du først å bygge og plassere en m
Hvordan setter jeg en Folding Team på Min PlayStation 3 hjemme?

Hvordan setter jeg en Folding Team på Min PlayStation 3 hjemme?

Folding @ home er et program du kan installere på din Sony PlayStation 3 og dets primære formål er å forstå protein folding i et forsøk på å drive medisinsk forskning videre. Dette kostnadsfritt Programmet kan lastes ned i PlayStation 3 hovedmenyen,
Hvordan setter jeg opp min PlayStation 3 Wireless til min PC?

Hvordan setter jeg opp min PlayStation 3 Wireless til min PC?

PlayStation 3 er mer en multimedia-enhet enn en spillkonsoll. Den kan spille av filmer i både DVD og Blue Ray format, spille musikk fra både MP3 og CD-er og lagre bilder. I motsetning til Xbox 360 og Nintendo Wii, PlayStation 3 kommer standard med tr
Hvordan setter jeg opp min nye Wii-konsoll til min TV?

Hvordan setter jeg opp min nye Wii-konsoll til min TV?

Nintendo Wii, først utgitt 19. november 2006, har vist seg å være en av de mer interaktive spill noensinne laget. Systemet, mye som alle andre spillkonsollen, kobles til TVen via kun én kabel. Det er RCA-kabel, som brukes til å sende visuelle og lyds
Hvordan setter jeg en meny på min TTDS?

Hvordan setter jeg en meny på min TTDS?

DSTT enheten er en liten MicroSD adapter for Nintendo DS håndholdt system. Adapteren er av samme størrelse og form som en tradisjonell Nintendo DS, slik at du kan legge til homebrew spill, video og andre medier til et MicroSD-kort og få tilgang til d
Hvordan setter jeg opp min Knight Ocean Hopper?

Hvordan setter jeg opp min Knight Ocean Hopper?

"Ocean Hopper" var en amatør radio kit gjort av Allied Radio Corporation i 1953 som en del av sin "Knight" linje av hobbyartikler. Det pleide prewound tuning spoler, og var ment å være lett bygget av nybegynnere med felles maskinvare.
Hvordan setter jeg opp TVersity RSS på min psp?

Hvordan setter jeg opp TVersity RSS på min psp?

Sony PlayStation Portable har en RSS-leser programmet og TVersity media server gir RSS-feeds. Du kan laste RSS feeds fra din TVersity media server i din RSS-leser til å spille musikk fra TVersity på PSP. PSP bekker musikkfiler fra din TVersity server
Hvordan vet jeg hva klokken er i "Minecraft"

Hvordan vet jeg hva klokken er i "Minecraft"

Utforske spillverdenen etter mørkets frembrudd er en farlig bestrebelse takket være roaming monstre i "Minecraft". Spillet har en dag og natt syklus med dagen som varer 10 minutter før det blir skumring og til slutt natta. For å sikre at du komm
Hvordan spiller jeg DVDer på Min 4,0 Wii?

Hvordan spiller jeg DVDer på Min 4,0 Wii?

Nintendo Wii uutnyttet potensial har ført mange eiere å endre (eller "mod") operativsystemet slik at det kan gjøre ting som Nintendo ikke tillater. Mens Moding Wii er ikke ulovlig, Nintendo frowns ved praksisen samtidig nekte å la Wii å spille a
Hvordan kan jeg finne ut min arv?

Hvordan kan jeg finne ut min arv?

Slektsforskning, eller studiet av familie arv, er en fascinerende hobby og en kilde til inspirasjon og stolthet for mange. Finne ut hvor du kommer fra er en form for å finne ut hvem du er, og kan gi deg en følelse av perspektiv om deg selv at du aldr
Hvordan Sett Quest Bar på Min Gaia profil

Hvordan Sett Quest Bar på Min Gaia profil

Sett en søken bar på Gaia profil for å vise alle vennene dine varen du er redde for. Gaia er et online spill som gir hver bruker en avatar til å kle seg ut med en ubegrenset mengde elementer. Varer til avatarer er kjøpt med gull tjent ved å poste på