Hvordan setter pris på din mor mens hun fortsatt i live

Har du noen gang hørt ordtaket "ingen vil noensinne elsker deg som din mor?" Vel, jeg hadde hørt det før, men jeg egentlig aldri tenkt noe på det før det var for sent. Det ordtaket er så veldig sant! Jeg mistet min mor for fire år siden uventet, og det tok faktisk denne tragedien i livet mitt for å gjøre meg klar over at det er absolutt ingen på denne jord som vil elske deg som din mor. Jeg skulle ønske jeg hadde vært litt mindre selvsentrert og mer kjærlig mens hun var her. Hvis jeg kan bare påvirke en person til å ta mitt råd i denne saken vil jeg føler at jeg gjør min mor noen rettferdighet fordi Gud vet hun fortjener det!

Bruksanvisning

1 Først fortelle moren din at du elsker henne så mye som mulig, på en daglig basis ville være bra.

2 Deretter klemme henne så mye som overhodet mulig.

3 Alltid fortelle henne at du setter pris på henne og alt hun gjør for deg!

Hint

  • Ikke bli kald og distansert og føler at hun skylder deg fordi hun er moren din, stole på meg du vil angre hvis du mister henne plutselig!