Hvordan skrive en personlig Grunnloven

Hvordan skrive en personlig Grunnloven


En personlig grunnlov, også kalt en formålsparagraf, er en liste over ting du ønsker å gjøre og målene du ønsker å oppnå i livet ditt. Skrive en personlig grunnlov hjelper deg ikke bare å holde seg til dine oppløsninger, hjelper det deg å definere dem og finne ut hva som virkelig betyr mest for deg. Hvis du ikke lever opp til dine verdier, kan skrive en personlig grunnlov være løsningen.

Bruksanvisning

1 Lag en liste over de høyeste verdiene - ting som er viktigst for deg og ting du ønsker å gjøre mer enn noe annet.

2 Skriv ned hva du gjør for å leve opp til dine verdier eller dine mål. Skriv ned de konkrete handlingene du er engasjert i å snu livet ditt på den måten du drømme det.

3 Skriv ned det du ikke gjør for å komme til det punktet der du ønsker å være. Lag en liste for hvert mål.

4 Still dine prioriteringer. Klipp av de tingene i listen som ikke er en del av ditt verdisystem, ting som ikke er tilgjengelig i øyeblikket, eller ting som ikke er til nytte for deg akkurat nå.

5 Skriv en setning for hver og en av dine beslutninger. Start med å skrive: Jeg skriver min personlige konstitusjon til (fortelle hvorfor du skriver kontoutskriften.) For eksempel, jeg skriver min personlige grunnloven for å beseire stress som er invadere alle deler av livet mitt.

6 Skriv hva du vil gjøre for å nå dine mål på noen få, enkle trinn. Bruk dette formatet: til (nå dette målet), vil jeg planlegge min uke for å inkludere (slike ting og slike ting). For eksempel, for å betale gjelden min og kuttet på mine utgifter, vil jeg planlegge min uke for å inkludere hjemme forberedt måltider og gjøre mitt eget vaskeri.

7 Skriv en Bill of Rights med ca 10 bud: Jeg vil ikke (gjør slik og slik). For eksempel, vil jeg ikke bruke mer enn to timer om dagen på min datamaskin til ledig tid for min familie.

Hint

  • Du kan ta med alt du kan tenke deg i din personlige konstitusjon, inkludert familie, økonomi, karriere, overfor frykt, tro, fungerer for andre, kunnskap, helse, bedre relasjoner, reparere en feil eller personlig organisasjon.
  • Sett formålsparagraf på et sted hvor du kan blikk på det hverdagslige.
  • Sett ditt personlige konstitusjon i en ramme og dekorere det slik at det ser viktig i øynene.
  • Hold en journal for å sette bilder av dine prestasjoner, bevis på at du har nådd målene dine eller vitnesbyrd.
  • Hvis du har veldig personlige mål i grunnloven som du ikke ønsker å dele med andre, holde uttalelse i et privat sted. Ikke legg det på skrivebordet eller på veggen.