Hvordan stoppe resen din ektefelle

Synes du selv resen din ektefelle? Er det påvirker din ekteskap? Ønsker du å lagre ekteskap og holde det sunt? Les videre for noen enkle trinn for å holde ekteskapet på rett spor og ut av ekteskap rådgivere kontor.

Bruksanvisning

1 Slutte å legge det opp. I stedet for å si til deg selv, "som har jobbet hardere eller gjort mer med barna i dag?" spør "Hvordan gjør jeg? Er jeg ok?" Hvis svaret er "fine", så det spiller ingen rolle hvem som har gjort mer. Husk at ekteskap er ikke alltid 50/50, noen ganger er det 90/10.

2 Sett av tid til deg selv. Vi er gode på å kalle ut vår ektefelle for å ta for mye "meg tid", men vi er flinke til å ta noen for oss selv. Hvis du ikke føler deg uthvilt og minst moderat oppfylt, vil du føle ergerlig. La gå av skyld, og gjøre noen ting for å gjøre deg selv lykkelig. Hvis du ikke gjør nok for deg selv, vil du ikke føle harme når du ofre eller når andre ikke ofre så mye som du gjør (eller tror du gjør.)

3 Harme og skyldfølelse går hånd i hånd. Vi gjør og gjøre fordi vi føler skyldig når vi ikke gjør det. Men vi misliker når de vi elsker ikke ta skylden bort fra oss og si at vi har gjort en god jobb, eller tilbakebetale vårt offer med sine egne. Slipp skyld og lagre ekteskap.

4 Vennligst anbefale meg hvis du fant denne artikkelen nyttig. Å anbefale meg klikk på min ikon øverst på denne siden. Det vil bringe deg til min eHow side. Vennligst se på mine andre artikler også.