Hvordan være den perfekte Groom

Hvordan være den perfekte Groom


Jeg liker å lese alle kommentarene jeg får. Folk har tatt seg tid til å forlate sine tanker om artiklene jeg har skrevet. Noen skrev denne kommentaren på min Hvordan være den perfekte brud http://www.ehow.com/how_2002596_be-perfect-bride . html 'Fortell meg hvordan å være en perfekt brudgommen. Jeg snakket med min mann håper du liker det jeg oppdaget!

Bruksanvisning

1 Min brud gjort alle planer, reiseplaner, tidsplaner og steder. Jeg har aldri gått glipp av en avtale, fly, montering og jeg ga henne min fulle oppmerksomhet. Som brudgommen gi tilbakemelding på forespørsel, hvis ikke sikker spør hva tror du da er enig, perfekt!

2 På bryllupsdagen våknet jeg stress-fri, hadde frokost med foreldrene mine, tok ekstra tid for å kle og var spent om hendelsene som kommer. Som brudgommen ta tid til å reflektere, se ditt aller beste, og ikke komme for sent, perfekt!

3 jeg kom til kirken i tide, min beste mann bekreftet min brud hadde kommet, og jeg likte mingling med våre gjester. Som brudgommen dra nytte av den beste mann og venner husk at de vil at du skal være lykkelig, perfekt!

4 Når jeg så min brud gående mot meg mine knær begynte å riste, begynte jeg å svette, smilte jeg som aldri før og følte meg rolig på en gang. Etter at vi avsluttet våre løfter, jeg kysset min kone, min neste tanke la festen begynne! Som brudgommen øyeblikket du ser din brud du vil oppleve følelser aldri opplevd før, perfekt!

5 Som brudgommen aldri la bryllups slutten, perfekt!

Hint

  • Hvis du er en sann venn du vil gjøre det samme for dine beste venner på deres spesielle dag!