Innendørs aktiviteter for barn i Plattsburgh, New York 12901

Innendørs aktiviteter for barn i Plattsburgh, New York 12901


Burgh, New York er full av barnevennlige aktiviteter. De bedre kjente aktiviteter i Platts inkluderer Burgh City Beach, flere nasjonalparker og Blue Trails, samt en minigolfbane, en internasjonal raceway og en golfbane. Men for de som leter etter innendørs aktiviteter for barn, er det fortsatt nok av alternativer.

Kunstgallerier

Tip Top Frame Art Center (plattsburghartgallery.com) inneholder kunst fra både lokale og nasjonale kunstnere. Artwork inkluderer tre svinger, metall skulpturer og fusion glass. Den ligger på stedet av en historisk landemerke (tidligere State Troopers 'brakker). Og hvis barna får antsy, kan du stoppe i kunstsenteret te butikk for en matbit. Rockwell Kent Gallery (organizations.plattsburgh.edu) fokuserer på kunstverk av Rockwell Kent, en kunstner, forfatter og politisk aktivist som levde fra 1882 til 1972. Galleriet inneholder hans malerier, litografier og tresnitt, hvorav mange fokuserer på en dyster portrett av naturen. Rockwell Kent Gallery har også mange utdanningsprogrammer for elever i barnehage gjennom videregående skole.

Kjøpesentre

Den Champlain Centres (champlaincentre.com) inneholder over 90 butikker, en kino og en food court. Kjøpesenteret serie Journey Into Reading gir en eventyrstund for barn i alle aldre. De Regal Summer Movie Express program skjermer G- og PG-rated filmer på tirsdager og onsdager kl 10 for bare $ 1 (på tidspunktet for offentliggjøring) i løpet av sommeren. Antikk og Variety Mall (antiqueandvarietymall.com) er en antikk forhandler og forsendelse butikk. Kjøpesenteret tilbyr antikviteter, håndverk, elektronikk, klær, bøker og samleobjekter.

museer

Kent-Delord House Museum (kentdelordhouse.org) er det tidligere hjemmet til tre generasjoner av Delord familien. De Delords var innflytelsesrike medlemmer av samfunnet fra 1797 til 1913. Deres engasjement inkluderer slaget ved Burgh i krigen i 1812, borgerkrigen og kvinner Christian Temperance Union. Museet har ni rom med stilmøbler på skjermen. Clinton County Historical Museum (clintoncountyhistorical.org) er en multi-gallery museet, som chronicles lokalhistorie fra så langt tilbake som det 17. århundre. Museet er på den tidligere Burgh Air Force Base, og viser malerier, kart, møbler og kunsthåndverk.

Barnas Stores

The Corner-Stone Bookshop (cornerstonebookshop.biz) har tre etasjer fylt med omtrent alle tenkelige genre i skrivende stund. I tillegg selger butikken musikk, filmer, tegneserier og magasiner. To ganger om dagen, holder butikken historiefortelling for barn. Little Ones (ingen nettside; 220 Margaret St., Burgh, 518-562-2585) er en barnebutikk som selger leker og klær. Butikken tilbyr et stort utvalg av redusert pris brukt leker som fortsatt er i god stand.