Jeg renset min nikkel med Salt & Vinegar: Hvordan kan jeg gjøre det skinne?

March 23 by admin

Jeg renset min nikkel med Salt & Vinegar: Hvordan kan jeg gjøre det skinne?


Myntsamling er et populært tidsfordriv som mange liker. Mynter er samlet av mange grunner: noen mennesker samles i håp om at en mynt vil stige i verdi, mens andre samler til å vise sine favoritt mynter. Hvis du samler å vise mynter, kan du ønsker å polere dem med en løsning av salt og eddik. En polert mynt vil vanligvis mister mesteparten av sin samlerverdi, så bare gjør dette med mynter som du ikke har tenkt på å selge senere. Når du rengjør en mynt, kan du prøve polering det.

Bruksanvisning

1 Fyll vanntett boks med mynter så det er omtrent tre fjerdedeler full.

2 Hell eddik i boksen til væskenivået når bare forbi høyden av myntene.

3 Legg til en spiseskje av salt til væsken.

4 Lukk lokket på esken.

5 Rist boksen forsiktig å agitere løsningen. Saltet vil skrubbe myntene og eddik vil oppløse innskudd. Hvert par minutter, inspisere mynter for å sjekke fremdriften. Til slutt løsningen vil gjøre myntene lyse og skinnende.

Hint

  • Ikke poler mynter som er verdt mer enn sin verdi. Dette vil alvorlig svekke deres verdi for samlere.

Related Posts


Hvordan kan et par ha det gøy på en første date?

Hvordan kan et par ha det gøy på en første date?

Ikke noe press Begge par må forstå at den første datoen ikke trenger å være perfekt. Det er best å unngå fancy-schmancy restaurant og i stedet velge en mer uformell atmosfære. Du kan fortsatt både kle seg, men la de ubehagelige sko og slips hjemme. A
Hvordan kan du gjøre det til Blade Queen på "amorf"?

Hvordan kan du gjøre det til Blade Queen på "amorf"?

"Amorphous +" er et gratis Flash spill som setter spillere mot en horde av blobs. Spillet har flere typer blobs, og de fleste kan drepe spilleren i en enkelt hit ved å berøre ham. For å forsvare seg, har spilleren en massiv sverd som han kan svi
Hvordan kan du sette ditt sted på spill i "Roblox?"

Hvordan kan du sette ditt sted på spill i "Roblox?"

Roblox er et spillsamfunn som lar deg lage din egen 3D-spill, kjent som et "sted". Når du er ferdig med å bygge din plass, kan du gjøre det aktivt til samfunnet. Dette gjør at andre spillere til å besøke stedet og samhandle med spillet. Jo flere
Hvordan kan jeg Nettverk Min PS3 med min laptop?

Hvordan kan jeg Nettverk Min PS3 med min laptop?

PlayStation 3 har en begrenset harddisk for lagring av filene dine. Stadig å måtte overføre ny musikk eller bilder fra datamaskinen til PS3 er en problemfri, spesielt hvis du bruker en USB-stasjon. Det er en mye enklere og praktisk måte å få tilgang
Hvordan vite om Salt Water omgjort til Renset vann trenger ikke Salt

Hvordan vite om Salt Water omgjort til Renset vann trenger ikke Salt

Folk kan fjerne salt fra vann for en rekke årsaker. En av de mest vanlige er å gjengi vann (for eksempel fra sjøen) er egnet for drikking. Studenter i en kjemi lab kan også rense saltvann for å teste teknikker som destillasjon. Man kan teste for tils
Hvordan du best kan behandle min partner med ADHD

Hvordan du best kan behandle min partner med ADHD

Behandling av en partner med Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er en vanskelig og følelsesmessig drenering forsøke. Lære å forstå din partner og hans symptomer gjør prosessen enklere og setter noen passende forventninger. Identifisere t
Hvordan kan jeg være morsomt med en fyr?

Hvordan kan jeg være morsomt med en fyr?

Å ha en god sans for humor er viktig i alle relasjoner, spesielt med en fyr. Det viser ham at du er en sexy, smart, lettgående person som er trygg med seg selv. Men for noen, dette er ikke en enkel prestasjon. Sjenanse og usikkerhet er store hindring
Hvordan kan jeg få min Dance laget inn et Parade?

Hvordan kan jeg få min Dance laget inn et Parade?

Uansett hvor du bor er det utvilsomt minst en lokal parade hvert år; det kan ikke være det samme som Macys Thanksgiving Day Parade, men hver lille byens parade er noe barn og voksne ser frem til hele året. Enten din by har en årlig jule, homecoming e
Hvordan kan jeg fortelle mine Crush hvordan jeg føler?

Hvordan kan jeg fortelle mine Crush hvordan jeg føler?

Mange dating relasjoner begynner når en person uttrykker romantisk interesse i en annen. Du kan utvikle følelser for noen du kjenner fra skolen, på jobben eller gjennom venner, og for å flytte det forholdet til neste nivå, bør du fortelle ham hvordan
Hvordan kan jeg finne meningen med etternavn?

Hvordan kan jeg finne meningen med etternavn?

Ditt etternavn er ditt etternavn - familien navnet som du ble født. Finne ut betydningen av etternavnet vil sende deg på en bane å oppdage dine forfedre, etternavnet er nøkkelen til opprinnelsen og landet i familien. Etternavn er også gått ned på for
Hvordan kan jeg fortelle min venn Hun har virkelig dårlig BO?

Hvordan kan jeg fortelle min venn Hun har virkelig dårlig BO?

Noen ganger folk er i stand til å oppdage sin egen lukt fordi nesen bare blir vant til det etter en stund. Dette er grunnen til at noen kan gå rundt med en lukt og ikke engang klar over det. Som en god venn, er det en handling av godhet å fortelle en