Matvarer som Long-Beaked Common Dolphin vil spise

Matvarer som Long-Beaked Common Dolphin vil spise


Long-nebb vanlige delfiner (Delphinus capensis) er ganske små pattedyr på rundt 6 til 8,5 fot i lengde og en vekt på alt fra 160 pund helt opp til 500 pund. Må ikke forveksles med den svært lik Gulflankedelfin (Delphinus delphis), er mer sannsynlig å bli funnet i grunnere, varmere farvann enn sin motpart på lang nebb delfin. Den lange nebb vanlig delfin bor i Atlanterhavet, Stillehavet og Det indiske hav, og oftest langs vestkysten av USA

Handle om

Long-nebb vanlige delfiner er så kalt fordi nebbet utgjør rundt 10 prosent av deres totale kroppslengden. Selv om ikke så fargerik som enkelte andre typer vanlige delfiner, er det lange nebb vanlig delfin en av de mest kunstferdig mønstret. Toppen av kroppen er mørk grå og buken er hvit. Sidene av delfin er vanligvis en lys grå farge mot hale-enden av dyret og blekgul nærmere hodet.

Mat

Long-nebb vanlige delfiner er kjøttetende, og deres kosthold inneholder et bredt utvalg av andre livet i havet. De jakter mindre skoler av fisk som ansjos, sardiner og hake, og også andre undervanns dyr som krill og blekksprut. Å være slike intelligente pattedyr, delfiner noen ganger dra nytte av fisk som er forkastet av fiskere, eller som rømmer fra sine garn.

jakt

Selv om disse delfinene finnes normalt innen 110 miles fra kysten, i grunnere farvann, de er i stand til dykking lange avstander for å fange mat. Samt dykking opp til 900 fot, delfiner er i stand til å holde pusten i opptil åtte minutter. I enkelte områder, delfiner jakter om natten, når deres byttedyr beveger seg nærmere overflaten av vannet. De jobber i grupper jage og desorienterte fisken de er på jakt før de er i stand til å gripe tak i dem med sine skarpe tenner. Lange-nebb vanlige delfiner faktisk har flere tenner enn noen andre delfinarter, med to rader med tenner i hver kjeve. Hver rad består av 47 til 67 tenner.

trusler

Det kan være veldig farlig når delfiner trekkes til garnene der fiskerne har samlet sine fangster. Hva synes som et enkelt måltid til en delfin kan føre til at dyret blir tilfeldigvis fanget opp i en av de mange garn som brukes. Det har også vært tilfeller hvor delfiner har blitt jaktet i farvannene utenfor kysten av enkelte land i Sør-Amerika, nemlig Venezuela og Peru, hvor de ble mest sannsynlig jaktet på mat.