Om potetsekk Races

Potet sekk løpene er et spennende spill vanligvis spilt på piknik eller barnas parter. Akkurat som navnet indikerer, spillerne plassere sine ben inn i potetsekk og håper fra en startstreken til målstreken. Hvis potetsekker ikke er tilgjengelige, mange deltakere hoppe inne store putevar. Den som når mållinjen først er vinneren av løpet.

Historie

Potet sekk løp er regnet som en sport, og var en faktisk olympisk idrett i 1904. Selvfølgelig, sekk løp er ikke en del av den olympiske nå, men i det siste, ble disse løpene betraktet som ganske alvorlig. For eksempel, i slutten av nittende århundre, potet sekk løp var et vanlig atletisk hendelse på høyskoler. College spor team trente intenst for løpene. Forskjellen mellom disse høy intensitet college hendelser og barns løp sett i dag er ganske dyp. College nivå potet sekk syklistene på slutten av 1800-tallet hadde på seg sekken bundet sikkert opp til halsen.

De fleste potet sekk syklistene valgte å hoppe sin vei til mållinjen. Noen av disse flotte utøverne selv utført hindrene i løpet av sine sekk løp. Potet sekk løp var en vanlig form for underholdning for engelske soldater på slutten av 1700-tallet. Soldater dannet opp løp å passere tiden mens i leiren under uavhengighetskrigen.

Egenskaper

Det er så mange varianter av spillet at reglene og metodene er ofte tilpasset alderen på deltakerne. Små barn kan spille spillet med begge føttene i potetsekk. De kan også koble opp med et annet barn ved å plassere en fot hver inne i potetsekk. Etter starten av løpet, deltakerne må finne ut hvordan de skal flytte sammen. Mange potet sekk syklistene velger å hoppe seg gjennom løpet, selv om noen brette sine føtter i hjørnene av sekken eller putevar og forsøke å gå eller løpe sin vei til mållinjen.

Størrelse

Race avstander varierer fra 50 til 150 yards, selv om kurset lengden kan tilpasses deltakerens evne. \ fleste løpene kjøres på mykt underlag, for eksempel gress, fordi deltakerne ofte falle eller rulle når de snubler over posen eller egne ben.

betraktninger

Potetsekker er ganske vanskelig å finne. Som nevnt ovenfor, kan putevar anvendes. Hvis du ikke er tilbøyelig til å ha dine putevar ødelagt, er det også en rekke nettsteder på Internett som selger komplette potet sekk rase sett. Koblinger er vist i Resources nedenfor.

Advarsel

Potet sekk løp kan være farlig. Tripping er vanlig og ofte, vil syklistene falle eller rull. De fleste dyktige syklistene rulle rett opp igjen og fortsette løpet. Noen skoler og lokalsamfunn har forbudt potet sekk løp fra messer og felt dager på grunn sjansen for skader.