Slik feilsøker det Lionel 6-28687

Slik feilsøker det Lionel 6-28687


Den Lionel Selskapet spesialiserer seg på å lage modelljernbane som bruker strøm til å drive togene rundt banen. Gjennom hele spekter av produkter og mengde eller ulike modellnumre, det er vanlige problemer som kan oppstå, og vil feasibly må fikses. Hvis du er klar over problemene, for eksempel mangel på strøm, skitne pickups og motoren smøring, er det mulig å holde toget veldig mye på sporet.

Bruksanvisning

1 Pass på at modelljernbane er riktig konfigurert til å fungere. Dette betyr at transformatoren må være koblet til en aktiv strømkilde og ingen av ledningene er slitt eller løs. Skadede ledninger som skal erstattes.

2 Feilsøk hakkete bevegelser i modellen tog og plutselig stopper ved visuelt inspisere banen. Du leter etter akkumulert smuss, støv og jord på banen. Rengjør sporet og også rense pickups som ser skitne. Hvis pickups er skadet, må du kanskje erstatte den delen av sporet.

3 Smør modell tog motoren for å holde enheten kjører problemfritt. Bruk en nål til DAB litt olje i løpet av de mekanismer. Til samme enden, rengjør motoren hvis motoren hjulene kjører svært sakte eller overoppheting.