Specialized bønner som mors ber for sine barn

Specialized bønner som mors ber for sine barn


Bønn kan være veldig trøstende, spesielt når en mor er bekymret for sine barn. Det er ingen tvil om at det å være en mor kan være skremmende og frustrerende, men er utvilsomt også en givende jobb. En mors bønn kan være en velsignelse for sitt barn eller en bønn om redning; i alle fall, kan bønn være en beroligende måte å lette byrden noen ganger iboende i å oppdra et barn.

En bønn for syke barn

St. Gerard, som i likhet med Frelseren elsket barn så ømt og ved bønnene frigjort mange sykdom og død, hør på meg han som taler for et sykt barn. Jeg takker Gud for den store gaven av mitt barn, og be ham om å gjenopprette mitt barn til helse dersom slik være hans hellige vilje. Dette favør Jeg ber deg gjennom din kjærlighet for alle barn og mødre. Amen

Bønn for en Troubled Child

Kjære Herre, du har vært vitne til opprør av ungdom helt siden begynnelsen av tid. Du forstår en mors angst og hjelpeløshet over handlingene til hennes barn. Vennligst hjelp meg å transformere mitt sinne og frustrasjon i kjærlig omsorg for barnet mitt som har gått seg vill. Hjelp meg å begynne å reparere ødelagte gjerder og helbrede knuste hjerter. Velsign mitt barn, og også hjelpe ham å reparere feilen på hans veier. Hjelp og velsigne oss alle til å gjøre det rette i ditt navn og gi oss fred og ro.

Velsignelse for et barn

Min datter, jeg velsigne deg i Jesu navn, forkynne Guds velsignelser, min gjenløser, over deg. Kan han gi deg visdom, en ærefrykt for Gud, og et hjerte av kjærlighet. Måtte han skaper i deg lyst til å delta på hans ord; en villig og lydig hjerte at du kan samtykke og sender til hans veier. Måtte dine øyne ser rett frem med hensikt for fremtiden. Kan tungen din være så pennen av en klar skribent, skriver nåde og godhet på tavlene i ditt hjerte. Kan du si sannheten i kjærlighet. Kan hendene gjøre gjerninger Faderen, kan føttene gå banene som han har forutordinerte for deg.

Bønn for en sint eller deprimert Child

Himmelske Far, er barnet mitt din største gave, og min største utfordring. Jeg vet at barnet mitt er virkelig fortvilet og likevel er jeg på min arme råd for å finne en fredelig løsning. Jeg føler meg hjelpeløs og frustrert.

Jeg spør meg selv, hva ville min himmelske Fader gjøre i sin uendelige visdom og godgjør?

Herre, kom inn i mitt hjerte og sinn, og dele din kjærlig visdom med meg! Hjelp barnet mitt til å helbrede sin smerte, og hjelpe meg til å bli like kjærlig og klok forelder som du er for meg ditt barn. Takk Herre, for å høre meg og komme meg til unnsetning. Ta med kjærlig fred for meg og mitt barn i dag.

Amen.