Ungdomsaktiviteter Rockaway Park, New York 11694

Rockaway Park er et nabolag i den sørlige delen av Queens, New York. Rockaway Park er en del av Rockaway-halvøya, en liten isolert del av Queens. Rockaway-halvøya er klemt mellom Atlanterhavet og Jamaica Bay. Dette havet fellesskap - til tross for all sin skjønnhet - kan noen ganger være vanskelig å finne aktiviteter for barn.

Sports

Til tross for sin lille størrelse, er Rockaway samfunnet levende i idrett for både gutter og jenter. Rockaway Little League (rockawaylittleleagueny.com) gir baseball og softball for barn opp til 13 år Rockaway Rockies er en annen liga som tilbyr organisert roller hockey i høst for barna i parken som ligger på Shorefront Parkway Beach 108 Street. St. Francis de Sales-kirken (stfrancisdesalesparish.org) i Belle Harbor on Beach 129 Gate holder basketball ligaer og turneringer året også.

Arts

Fort Tilden er en del av Gateway National Recreation Area, landets største urbane nasjonalparken. Fort Tilden ligger nær Gil Hodges Marine Parkway Memorial Bridge som forbinder den vestre enden av halvøya til Brooklyn. Fort Tilden arrangerer flere programmer for barn, inkludert etter skolen kunst, teater og musikk programmer. Programmene er organisert enten av Rockaway Theater Company (rockawaytheatrecompany.org) eller Rockaway Artists Alliance (rockawayartistsalliance.org). RAA har flere kunstgallerier og Rockaway Theater Company setter på skuespill på våren og høsten, alle inne Fort Tilden. Hvert år Rockaway Artists Alliance setter på en spektakulær Halloween-tema hjemsøkt hus for barn.

National Night Out Against Crime

Dette er en av de mest begivenhetsrike netter i Rockaway Park. Den 100 Precinct lokalstyre organiserer aktiviteter for barn hvert år i august for National Night Out Against Crime. Rockaway handlegate, Strand 116 Street, er stengt for trafikk. Barn kan nyte gratis ritt, ansiktsmaling, kriminalitetsforebyggende leksjoner og gratis mat. Natten caps med en levende fyrverkeri.

Aviator Sports Complex

Like over Marine Parkway-Gil Hodges Memorial Bridge er Aviator Sports Complex (aviatorsports.com), mindre enn fem minutter unna. Denne sports komplekset har to OL-størrelse skøytebane, to fotballbaner og på restaurant på stedet samt skøytekurs for barn. Det ligger innenfor avgrensning av Gateway National Recreation Area og er bygget ut av restene av en av de historiske Floyd Bennett Field hangarer. Floyd Bennett er en tidligere flyplassen brukes i andre verdenskrig, og deretter for private fly. Det er nå stengt for noen flytrafikken. Men restene av rullebanene fortsatt eksisterer. Mens det, hodet over til Hangar B. hangar består av klassiske verdenskrig fly, kjøretøy og andre gjenstander som blir vedlikeholdt, restaurert og reservert av en liten gruppe frivillige. Across Flatbush Avenue fra Aviator Sports Complex er en driving range for golf og en minigolfbane som åpnet i 2010.

Strand

Rockaway-halvøya er et havet fellesskap. Ikke en eneste person bosatt i Rockaway er mer enn fem kvartaler fra stranden på et gitt sted. Strendene i New York by åpent på Memorial Day og nære på Labor Day. Jacob Riis Park, som ligger i nærheten av Fort Tilden er føderalt eide delen av Rockaway fjæra. Jacob Riis Park har mye å gjøre på en enkelt dag, inkludert en pitch & putt golfbane, rasteplasser, basketballbaner, strandpromenade og nok av strandaktiviteter.