1970 partiet spillet ideer

1970 partiet spillet ideer


Det er flere morsomme party spill som passer rett inn i en 1970-tallet tema fest og underholde gjester i alle aldre hele natten lang. Disse er enkle å spille spill er designet for å teste deltakernes danseferdigheter, evne til å formidle seg kunstnerisk og generell kunnskap om 1970-tallet for å holde festen morsom og underholdende hele natten lang.

Disco Dance Off

En 1970-tallet tema dans av er den perfekte måten å innlemme gruppe moro og konkurranse i partiet, og populære danser som The Bus Stop, The Hustle eller The Nutbush er lett å lære og lære, slik at alle kan delta. Sett på noen av dine favoritt funky låter fra 70-tallet og velg danser med de beste trekkene.

trivia spill

Test ditt parti gjest kunnskap om alt '70s med en morsom trivia spill med spørsmål om ditt eget design. Kategorier kan inkludere identifisere lyd- eller videoklipp, full lyriske fraser fra populære sanger og popkultur spørsmål fra 1970-tallet. Du kan bestemme på forhånd om partiet gjester vil spille individuelt eller på lag, og har '70s-tema premier på hånden til vinnerne.

1970 Charades

Har alle sender inn en sang, film, navn eller andre uttrykk knyttet til 1970-tallet for å sette scenen for et tema charades spillet partiet gjester vil elske å spille. Lag team basert på antall deltakende gjester, og legge alle de innsendte ideene i en bolle eller lue for gruppemedlemmer til å velge når det er deres tur.

Costume Contest

Et må-ha for alle tema komme sammen, er en drakt contest sikker på å få oppmerksomheten til alle deltar partiet gjest, enten de deltar i konkurransen eller ikke. Sørg for å ha rikelig med afro parykker, platåsko og sequined klær stykker på hånden eller fortelle gjestene å komme kledd i kostyme. Ikke glem å lage en disco-verdig catwalk for konkurrenter å spankulere sine ting som de kjemper om de beste 70-tallet ensemble.