1979 Wilton Van Cake Pan Instruksjoner

1979 Wilton Van Cake Pan Instruksjoner


Opprette en vakker kake for et bursdagsselskap eller annen hendelse er stoltheten til de fleste bakere. Wilton, en ledende innovatør i kaken dekorere, introduserte den populære "van" kakeform i 1979. Med "van" kakeform, kan du lage en rekke kaker --- fra en skolebuss til en ambulanse --- ved å endre ising farger og dekorasjoner. Bruk disse instruksjonene for å lage en grunnleggende multi-farge van.

Bruksanvisning

1 Klargjør kake mix eller oppskrift i henhold til instruksjonene. Hell røren i "van" pan og bake i henhold til kakemiks eller oppskrift.

2 Klargjør ising etter at du har fjernet kaken ut av ovnen. Tint 1/4 kopp glasur brun for skisserer og felg. Tint 1/2 kopp glasur oransje for hjulkapsler, van paneler og trim. Tint 1 1/2 kopp glasur gull for van, tak og felg. Reserve 3/4 kopp hvit glasur for vinduer, støtfangere, dekk og en melding, hvis du planlegger å inkludere en melding på kaken.

3 Klipp endene av hvert av de fire dekorere poser med saks og plassere en kobling inne. Arbeid kobleren mot den smale enden av den trekantede posen inntil det er jevnt og fast på plass.

4 Plasser en annen farge glasur inn i hver av de fire dekorere poser. Du vil bruke # 3 og # 16 Wilton tips, som kan byttes mellom de poser med ising etter behov. Skyll hver spiss med varmt vann for å fjerne isdannelse når bytte frem og tilbake mellom ulike farge icings.

5 Ta kaken ut av pannen når den er avkjølt. Plasser den på et stykke papp, folie eller bakepapir på et flatt underlag. Sørg for at hevet design av kaken er vendt oppover.

6 Bruk en slikkepott til is i bunnen og på sidene av bilen med gullet glasur til glatt. Bruk en slikkepott til is toppanelet, hvor du vil røret på en melding hvis du er inkludert en med oransje glasur til glatt.

7 Se Resources linken nedenfor for ideer om hvordan til is resten av kaken. Bruk tips # 3 for å skissere vinduer, dekk, støtfangere og bunnen av van med brun glasur. Bruk tip # 16 for å gjøre eikene på felgene med brun glasur.

8 Bruk tip # 16 til å dekke bunnen panel av bilen, den hubcaps og å legge til detaljer til van side med oransje glasur.

9 Bruk tip # 16 for å dekke taket og rundt vinduene med gull ising.

10 Bruk tip # 16 til å dekke vinduer, støtfangere og dekk med hvit glasur. Bruk tips # 3 til røret på en melding med hvit glasur, om ønskelig.

11 Overfør ferdig kaken til en servering plate.