1980 party ideer for Preteens

Temafester er underholdende og tillater folk å kle seg ut og feire. Hvis preteen har en kommende bursdag eller konfirmasjonen, kaste ham en 80-tema bash at hans venner vil huske i årene som kommer. 1980 tok alt til overmål, så ha dette i bakhodet når du planlegger fest invitasjoner, kostymer, dekorasjoner, musikk og mat.

Invitasjoner

Bruk kartong eller tykt papir for å lage enkle, hjemmelagde invitasjoner til din preteen sin 80-tallsfest. Ha henne velge en form for å tegne på papir som representerer tidsperioden, for eksempel en boom box. Skjær ut en boom box invitasjon for hver gjest, og husk å oppgi på innsiden at det er en 1980-drakt parti og å komme kledd for å imponere.

kostymer

1980 mote var ofte inspirert av musikere og inkludert pannebånd, mesh, snøre, neonfarger, trange skinnbukser, volanger, leggings, leggvarmere og off-the-skulder skjorter. Makeup var lyse, fargerike og glitrende; tror rosa leppestift, mørk eyeliner og blå øyenskygge. Husk at, da dette er en fest for preteens bør kostymer forbli beskjeden og hensiktsmessig.

dekorasjoner

Ha preteen hjelpe deg med å plukke ut 80-tema dekorasjoner. Kjøp streamers, ballonger, duker, papptallerkener og plastbestikk i lyse, neonfarger. Hang plakater reklame band, artister og filmer fra 1980-tallet, og posisjon papp utskjæringer av elementer som solbriller og bom bokser rundt partiet plass.

Mat

Mens det er ikke mange matvarer som på 1980-tallet definerer, gir en spredning av mat som preteen gjester vil nyte. Sammen med chips og brus, gi barna sunnere alternativer i tillegg, som for eksempel frukt og grønnsaker skuffer med dips, vann og juice. Pizza minner om "Teenage Mutant Ninja Turtles", en populær 80s TV-show som preteens er sikker på å kjenne igjen, mens dessert kan være en 80-themed kake i form av for eksempel solbriller.

aktiviteter

Preteen aldrende barn vil elske å engasjere seg i en 1980 leppe-synkronisering konkurransen til kjente sanger av artister som Guns 'n' Roses, Michael Jackson, Madonna og Bon Jovi. Forbered en 80-tema quiz for gjester med enkle spørsmål; presentere vinnerne av begge disse konkurranser med små premier. En annen egnet alternativ for barn i denne alderen er å sette opp en gammel Atari spillkonsollen, slik at gjestene kan utfordre hverandre.