1990-tallet Trivia spill

1990-tallet Trivia spill


1990-tallet kan ikke ha hatt sprø disco mote på 1970-tallet eller mega-bucks kultur fra 80-tallet, men tiåret var fortsatt pakket med sine egne minneverdige øyeblikkene i mote, underholdning, sport og internasjonal politikk. Relaterte trivia spill teste spillernes kunnskap om trender og personligheter av tiåret, og er tilgjengelig på tvers av en rekke formater. Spillene er typisk multiplayer i naturen.

Trivial Pursuit: 90s Time Capsule Edition

Denne utgaven av det klassiske brettspillet fokuserer utelukkende på spørsmål knyttet til 1990-tallet, men ellers spiller mye som den opprinnelige "Trivial Pursuit". Spillere må rase rundt på spillebrettet, forsøker å svare på spørsmål riktig på en rekke emner for å ha en sjanse til å vinne en premie "ost". Den første spilleren til å samle seks oster vinner spillet. Kategoriene i denne utgaven inkluderer "Wired", opptatt av utviklingen innen teknologi i løpet av 1990-tallet, og "trender", som fokuserer på hva som var på moten i løpet av dette tiåret.

The 90s spill

"The 90s Game" er et brettspill som inneholder mer enn 3000 spørsmål, som alle fokuserer på pop-kultur av dette tiåret i amerikansk historie. Spørsmål faller inn i fem ulike kategorier, som inkluderer blant dem trivia på TV og sports personligheter og hendelser. Spillere kan bli bedt om å svare på spørsmål om handlingen i den populære filmen "The Matrix", for eksempel, ellers nevne skuespillerne som dukket opp i TV-komedien "Seinfeld". Spillet er rettet mot spillere som var gammel nok til å huske hendelsene på 1990-tallet; produsentene foreslo aldersspredningen av spillerne skal være mellom 13 og 30 når spillet ble utgitt i 2003.

Du vet ikke Jack

Et klassisk trivia spill for PC, "You Do not Know Jack" ble utgitt på slutten av 1990-tallet og inneholder mange spørsmål om tiåret, så vel som mer tidløs trivia. Spørsmål er multiple-choice, og spillet er designet for å være respektløs og moro i sin natur, med sære spørsmål for å forvirre spillere, samt en heftig dose sarkasme å støvel. Rettet mot voksne, "You Do not Know Jack" har siden gytt en oppdatert 21. århundre versjon, utgitt i 2011.

1990 Movie Trivia Skuespillere

Dette spillet er designet for Android mobiltelefon operativsystemet, fokuserer utelukkende på filmstjerner som var populær på 1990-tallet. Målet er å matche hver skuespiller til filmen hun spilte i. Tittelen inneholder 400 spørsmål, og de mest kjente skuespillere av tiåret alle dukker opp, med spørsmål knyttet til stjerner som Tom Hanks, Johnny Depp og Mel Gibson.