Hvordan kan jeg vite hva År My Mauser 0,270 er?

April 25 by admin

Mauser er blant de beste navnene i våpenproduksjon. Dannet i Tyskland av brødrene Wilhelm og Paul Mauser, produserer selskapet både pistoler og rifler, deriblant Mauser 0,270 langtrekkende, kraftig rifle. For å bestille reservedeler til Mauser 0,270, kan du trenger å vite hvilket år rifle ble gjort, som det ble produsert over span av flere år under forskjellige modeller. Men hvis produksjonsdato er ukjent, kan du bruke serienummeret for å finne ut hvilket år våpenet ble produsert.

Bruksanvisning

1 Undersøk fat av Mauser 0,270 og se etter serienummeret på høyre side. Også undersøke mottakeren, som noen .270 modeller hadde serienumre skrives det også.

2 Kopier serienummeret ned på et stykke papir.

3 Ring oss kontoret til Mauser på 210-377-2527 og snakke med en Mauser representant. Gi representanten serienummeret 0,270 og be henne om å presisere år rifla ble gjort.

Hint

  • Den Mauser Selskapet ble solgt i 1999, og den nye eieren advarer om at det kan ikke ikke kan gjøre noen begrunnede uttalelser om når en rifle ble produsert før da.

Related Posts


Hvordan kan jeg vite hva mine spill er verdt på Gamestop?

Hvordan kan jeg vite hva mine spill er verdt på Gamestop?

Handel med dine brukte spill på Gamestop er en god måte å få litt penger tilbake for et spill du har sluttet å spille. Gamestop viser ikke dagens handel på verdier for spill på sin nettside, som kan gjøre prosessen vanskeligere. Men det er fortsatt e
Hvordan kan jeg vite hva År Min Xbox 360 ble gjort i?

Hvordan kan jeg vite hva År Min Xbox 360 ble gjort i?

Microsoft lanserte den første gruppen av Xbox 360s i løpet av 2005 høytiden. Siden den gang har selskapet gjort flere mindre tilpasninger til systemets maskinvare og strømkabelen for å unngå tekniske problemer, særlig de tre røde lysene feil, som tva
Hvordan kan jeg vite hva År Min Gibson J50 ble gjort?

Hvordan kan jeg vite hva År Min Gibson J50 ble gjort?

Bestemme hvilket år din Gibson J-50 ble gjort kan gjøres ved å identifisere og de-koding serienummeret. Fastsettelse av produsenten dato kan hjelpe i å avgjøre verdien, avgjøre om en garanti eksisterer og kan bidra til personlig eiendom forsikring do
Hvordan kan jeg vite hva du skal multiplisere med når løse ligningssystemer?

Hvordan kan jeg vite hva du skal multiplisere med når løse ligningssystemer?

Et system av likninger er en gruppering av ligninger med flere variabler som kan løses sammen på grunn av en korrelasjon. Den enkleste metoden for å løse systemer innebærer tilsetning, eller eliminering. Ligningene omarbeidet matematisk slik at å leg
Hvordan kan jeg spore hva mine barn gjør på nettet?

Hvordan kan jeg spore hva mine barn gjør på nettet?

Eldre barn krever mer frihet, men som forelder du fortsatt trenger å overvåke Internett-bruk, slik at du kan henvise dem til online-aktiviteter som vil være gunstig for dem. Internett er full av farer, som fremmede som lurer i chatterom og nettmobbin
Hvordan kan jeg vite hvor mine barn har vært på datamaskinen Etter at historien har blitt slettet?

Hvordan kan jeg vite hvor mine barn har vært på datamaskinen Etter at historien har blitt slettet?

Barn med internettilgang ofte bruke den til å chatte med folk de ikke har møtt personlig, eller de kan vise eksplisitte ting de ikke burde. Som forelder bør du vite hva barnet gjør på datamaskinen, særlig med cyber rovdyr for øvrig. Barnet kan være s
Hvordan kan jeg vite om en unnskyldning er ment?

Hvordan kan jeg vite om en unnskyldning er ment?

Du kan aldri være 100% sikker på hva som skjer i noens sinn, men det er ting du kan se på når du ønsker å vite om en unnskyldning er ment. Sjekk personens kroppsspråk, om han ser på deg, hva sier han og hans oppførsel etter at han har bedt om unnskyl
Hvordan kan jeg vite om det Clarity vurdering av en diamant er bra?

Hvordan kan jeg vite om det Clarity vurdering av en diamant er bra?

En diamant er evig, som betyr at du vil ønske å gjøre research før du investerer i en dyrere gemstone. Den viktigste faktoren som påvirker diamant pris er klarhet vurdering av stein. De fineste feilfri steinene er svært sjeldne, men kresne forskjelle
Hvordan kan jeg vite om sølv er 99,9 prosent?

Hvordan kan jeg vite om sølv er 99,9 prosent?

Ved kjøp og salg av edle metaller, er det viktig å vite hva du får. Testing elementer selv eliminerer mulig bedrag av en tredjepart, og forsikrer deg om den sanne verdien av elementene. Test kits er kommersielt tilgjengelig fra anerkjente gullsmeder
Hvordan kan jeg vite om jeg fant en meteoritt Fragment?

Hvordan kan jeg vite om jeg fant en meteoritt Fragment?

Det finnes ingen bedre måte å trene gruvedrift i multi-player spill av Runescape deretter med gruve distraksjon kalles "fallende stjerne." For dette distraksjon, vil du bruke et teleskop og bestemme plasseringen av en meteoritt stykke som vil la
Hvordan kan jeg vite alderen på en Glock?

Hvordan kan jeg vite alderen på en Glock?

Å vite alderen på en Glock kan bidra til å bestemme dens verdi, en viktig faktor for samlere og forhandlere alike. Glocks er ikke merket med lett-å-lese datoene for produksjon, slik at alderen på en Glock må bestemmes ved hjelp av noen lett tilgjenge