Hvordan kan jeg vite om min PS3 hovedkort er ødelagt?

July 8 by admin

Hvordan kan jeg vite om min PS3 hovedkort er ødelagt?


Sony PS3 er mer eller mindre akkurat som datamaskinen. De viktigste operativsystem som kjøres på PS3 er basert off av en Unix-kjerne, noe som betyr at den er basert off av Linux. Som en datamaskin, har PS3 et hovedkort som holder og binder de kretser sammen. Hvis du på et tidspunkt noen del av hovedkortet pauser, vil PS3 taper mest - om ikke alle - av funksjonaliteten. Sony har utviklet PS3 på en slik måte at bevisene av et ødelagt hovedkort er tydelig uten å måtte fjerne PS3 sak.

Bruksanvisning

1 Plugg den ene enden av PS3 strømforsyning til en stikkontakt og plugg den andre enden inn på baksiden av PS3. Skyv strømbryteren på baksiden av PS3 til å sende strøm til PS3. Dette vil ikke slå på PS3 på.

2 Slå på Sony PlayStation 3. Vent til PS3 helt slå seg på. Hvis PS3 strømlampen blinker grønt, blinker deretter gult og fortsetter å blinke rødt, er PS3 kortet mer enn sannsynlig død.

3 Hold "Power" knappen på forsiden av PS3 og PS3 vil gå inn i recovery menyen. Hvis PS3 ikke gå inn i recovery menyen, PS3 kortet ødelagt utover reparasjon. Det vil enten må byttes ut, eller Sony vil gi deg en renovert PS3.

Hint

  • Hvis PS3 starter opp fint, og du kan starte et spill fra hovedmenyen PS3, er PS3 hovedkort fine.

Related Posts


Hvordan kan jeg vite om min PS3-kontrolleren lades?

Hvordan kan jeg vite om min PS3-kontrolleren lades?

PlayStation 3-systemet opererer med enten den opprinnelige motion-kontrollerende SIXAXIS-kontrolleren eller Dualshock 3 vibrerende kontrolleren. Hver type kontroller er drevet av et internt litiumionbatteri. Etter flere timer med spilletid, mister ba
Hvordan kan jeg vite hvor mine barn har vært på datamaskinen Etter at historien har blitt slettet?

Hvordan kan jeg vite hvor mine barn har vært på datamaskinen Etter at historien har blitt slettet?

Barn med internettilgang ofte bruke den til å chatte med folk de ikke har møtt personlig, eller de kan vise eksplisitte ting de ikke burde. Som forelder bør du vite hva barnet gjør på datamaskinen, særlig med cyber rovdyr for øvrig. Barnet kan være s
Hvordan kan jeg vite om min parabolantenne er vertikalt eller horisontalt polarisert?

Hvordan kan jeg vite om min parabolantenne er vertikalt eller horisontalt polarisert?

Parabolantenne er dipol array-antenner med en reflektor rett på baksiden. Parabolske reflektorer brukes til å fokusere energien i et smalt bånd, noe som gjør dem kraftig men mer tidkrevende å sikte. Polarisering av retnings elementene på antennen dik
Hvordan kan jeg kommunisere med min PS3?

Hvordan kan jeg kommunisere med min PS3?

Internett-forbindelser har kraftig forbedret mulighetene for spillere å kommunisere med hverandre, enten under spilling eller gjennom innebygde chatrooms i en spillkonsoll hovedmeny grensesnitt. PlayStation 3 (PS3) har et bredt utvalg av ekstra tilbe
Hvordan kan jeg vite hva mine spill er verdt på Gamestop?

Hvordan kan jeg vite hva mine spill er verdt på Gamestop?

Handel med dine brukte spill på Gamestop er en god måte å få litt penger tilbake for et spill du har sluttet å spille. Gamestop viser ikke dagens handel på verdier for spill på sin nettside, som kan gjøre prosessen vanskeligere. Men det er fortsatt e
Hvordan kan jeg vite om min PSP er en 3001?

Hvordan kan jeg vite om min PSP er en 3001?

Sony PSP har kommet i mange forskjellige forkledninger siden det ble lansert i 2005. 3001 versjonen har bedre farger på skjermen enn sine forgjengere, og tilbyr også tilgang til PlayStation Network hvor spillere kan laste ned originale PlayStation-sp
Hvordan kan jeg vite om min Vase Er Okra Glass?

Hvordan kan jeg vite om min Vase Er Okra Glass?

Okra Glass er en produsent av glass gaveartikler, først og fremst vaser, paperweights og parfymeflasker. Grunnlagt i 1979 og basert i Stourbridge i West Midlands --- en av Storbritannias mest tradisjonsrike glass-making sentre --- Okra kombinerer tra
Hvordan kan jeg vite om min gamle mynten er en sirkulert eller usirkulert mynt?

Hvordan kan jeg vite om min gamle mynten er en sirkulert eller usirkulert mynt?

Erfarne myntsamlere vanligvis kan skille sirkulerte mynter fra usirkulert seg med en gang. Usirkulert gamle mynter, som ofte er kjøpt i lukket emballasje fra US Mint, bære en mye høyere premie enn mynter som har blitt brukt som dag-til-dag valuta. De
Hvordan kan jeg vite om min fred Silver Dollar er ekte?

Hvordan kan jeg vite om min fred Silver Dollar er ekte?

Legitime sølv Freds dollar bære en stor premie over pålydende verdi, delvis på grunn av sitt sølv innhold. Dette gjelder også om mynten er i dårlig fysisk tilstand. Men falske freds dollar eksisterer også, og disse er verdt nesten ingenting. Det er v
Hvordan kan jeg vite om min WASR10 / 63 har en gjenget Barrel?

Hvordan kan jeg vite om min WASR10 / 63 har en gjenget Barrel?

Den WASR 10 er den rumenske versjon av den allestedsnærværende AK-47. Halvautomatiske versjoner er tilgjengelig for kjøp i USA. Det skyter en 7.62X39 russisk patron og kommer med en 30-runde avtakbar magazine. Den losset vekten er 6,9 lbs. Den WASR e
Hvordan vet jeg hvilken prosessor Min PS3 har

Hvordan vet jeg hvilken prosessor Min PS3 har

PlayStation 3 har blitt brukt til å bygge superdatamaskiner, så strømmen går utover muligheten til å spille videospill og filmer. Playstation 3 har gjennomgått flere videreutviklinger og nye modeller stadig utgitt, mens eldre modeller er avviklet. Hv