Hvordan komme gjennom smerten av å finne ut at din mann utro mot deg

Hvordan komme gjennom smerten av å finne ut at din mann utro mot deg


Jeg har nylig gått gjennom dødskamp av å finne ut at min mann på 13 år har begått ekteskapsbrudd. Smerten er så ekte og intens at jeg skulle ønske det på ingen, men jeg vet at andre går gjennom det hver dag, det samme som jeg gjorde.

Denne artikkelen er å dele min historie om hvordan jeg fikk gjennom den smerten som virker umulig å komme forbi.

Bruksanvisning

1 Tidligere i år hele min verden kom styrter mot bakken. Jeg hadde mistanke om at noe var galt, og så jeg gjorde noen graving, og fant ut at min mann var utro mot meg med en annen kvinne. Jeg konfronterte ham, og han gjorde innrømme det.

Smerten var så intens jeg ikke trodde jeg noensinne ville være i stand til å "fange min pust" igjen. Det føltes som om hjertet mitt ble dratt ut av brystet mitt, knuste, blåst opp, og kastet i søpla rett langs siden av løfter vi tok, 13 år før.

2 Først fikk jeg mine barn til foreldrene mine før konfrontasjonen fant sted. Dette var veldig viktig for meg å få mine barn vekk fra situasjonen siden det var mulig for meg. Min første brudd ned var katastrofal for meg, og jeg er glad mine barn ikke trenger å se det.

Deretter ropte jeg så hardt, jeg har aldri grått så vanskelig før i mitt liv. Smerten var så dypt. Under møtet med mannen min, vi snakket og snakket og snakket, så jeg gråt. Han var virkelig angrende om smerten han fikk meg, men jeg ærlig talt ikke tror han er alt som angrende om juks delen.

3 Etter noen dager med slike ekstreme dybder av smerte løpe gjennom min kropp, var jeg i stand til å stå opp. Mitt hjerte fortsatt føltes som det skulle bokstavelig talt slutte å slå når som helst. Jeg forstår nå, hvordan noen kan dø av et knust hjerte, fordi jeg er overrasket over at jeg fortsatt er i live i dag for å dele min historie.

Jeg betrodde min mor, hun er min klippe, kanskje hun tror at hun ikke, men hun virkelig er. Hun har støttet meg hvert steg på veien, og jeg setter pris på at så mye.

4 Jeg fant en online støttegruppe. For enhver situasjon for utroskap dette nettstedet er så nyttig. Jeg anbefaler det til alle som går gjennom en situasjon som dette. Det er: www.survivinginfidelity.com

Forumene på denne nettsiden har hjulpet meg, fra de stadier av intens smerte, sinne, til å prøve å forene, og til slutt scenen Jeg er for tiden i: går gjennom en skilsmisse.

5 For alle som går gjennom denne smerten, bare husk at dette også skal passere.

Hold deg omgitt med støtte; enten det er med et familiemedlem, venn eller en elektronisk gruppe lik den ovenfor. De kan være der for deg å komme deg gjennom dette.

Behold troen. Min tro er det som har holdt meg sterk. Jeg føler meg knust, men Herren har holdt meg sterk. Sterk nok til å gjøre det gjennom de vanskeligste tider jeg noensinne har opplevd.

Besluttsomhet. Du må være sterk for deg! Min mann gjorde dette mot meg, han ødela meg i enhver forstand av ordet, men han kan ikke ta bort min besluttsomhet. Jeg er fast bestemt på å komme gjennom dette og gjøre det til den andre siden for meg og mine barn.

Hint

  • For alle går gjennom dette, er du ikke alene.
  • Dette skal passere!