1940 Inspirert Bryllupsmottakelsescenter

1940 Inspirert Bryllupsmottakelsescenter


En 1940-inspirert bryllup resepsjonen vil reflektere en svært følelsesladet tid; Verdenskrig dominerte på 1940-tallet. Men til tross for nøysomhet, var det fortsatt en alder av eleganse og romantikk. Ladies hadde på seg hansker og herrer ble vurdert under kledd uten lue. Musikk sentrert på storband lyd og Jazz. Rosemary Clooney, Bing Crosby og Count Basie var stjerner av æra. Kontrast krig og romantikk vil gjøre bryllupet svært minneverdig.

Musikk Basert Theme

Sats på en musikk-basert tema for en 1940 bryllup midtpunktet. Musikkinstrumenter på hvert bord og roser bundet med enkle bånd vil se imponerende og reflektere storband lyd. Fiks en gammel trompet på en tre sokkel, vendt oppover; bruke trompet som et overflødighetshorn med bunting og blomster helle over toppen. Fyll sokkel med sesongens frukt for å lage en skjerm som er stemningsfull av æra.

War Theme

War dominerte på 1940-tallet, så ta dette som et tema med USA Militære hatter som center. Finn en verdenskrig flyver lue komplett og legge modell Spitfires eller jagerfly til skjermen; Dette vil skape en dramatisk samlingspunkt. Legg late medaljer fra folie dekket sjokolade og lyse stripete bånd til å foreslå heltemot. Mildne effekten med roseblader og klatring løvverk.

Dancing Theme

Velg en dans tema; tilegne hvert bord til en dans. Jitterbug, Tango og Lindy-hop var populær på denne tiden. Så var ballroom dancing. Velg en argentinsk vin og en rød rose tema for Tango Bord med dramatisk sort fløyel drapert over sokkelen. Svart og hvitt menns dansesko vil gjøre en utmerket midtpunktet for Lindy-hop. Hvite menns hansker som et midtpunkt, omgitt av nelliker vil foreslå en romantisk vals.

Romantikk og perler

Velg retro brosjer og perler for en romantisk vri på 1940-tallet. Brosjer med store glass cabochon steiner var veldig på moten, samt intrikate mønstre i en enkelt metall. Innlemme smykker til over-sized champagne eller cocktail glass fylt med en base av glitrende steiner og vann med perlene søle over sidene.