1950 Inspirert korte ermer brudekjoler

1950 Inspirert korte ermer brudekjoler


1950 var et klassisk æra for stil, og det er ikke uvanlig for bruder å velge en '50s-inspirert brudekjole. I løpet av 1950-tallet, bruden ofte hadde på seg en bolero jakke over korte ermer brudekjoler, som det ble sett på som upassende å ha nakne armer i en kirke. Dette er imidlertid ikke nødvendig i moderne tid.

midje

En av de definerende trekk ved 1950-stil brudekjoler, og kjoler generelt, er at de har en cinched i midjen, for å gi et timeglass utseende til brukerens figuren. Denne særegne midjen ser bra ut på korte ermer brudekjoler, for eksempel avkortet ermer og prinsesse kuttet ermene. En kløp i midjen i forbindelse med en halterneck-kjole gir en retro rockabilly eller 1950-tallet pinup utseende.

Skjørt

Skjørtet av en 1950-inspirert brudekjole skal være full og kan festes i en ramme. Fotsid ballgown stil korte ermer brudekjoler var populære på i begynnelsen av 50-tallet. Velge en full-lengde skjørt vil gi en klassisk og sofistikert utseende. I midten og slutten av 1950-tallet, ble en kortere lengde brudekjole ofte slitt. Kjent som "te lengde" eller "ballerina" kjoler, var de vanligvis kortermet og ville nå like under kneet.

Stoff

Lace var populær på 1950 brudekjoler, som det ikke hadde vært lett tilgjengelig i krigstid epoken på 40-tallet. Velge en kjole med mye blonder vil gi en autentisk '50s-inspirert look, spesielt med avkortet ermer laget av blonder. Et alternativ til blonder er en tyngre silke taffeta eller satin, da disse stoffene ble populære brudekjole stoffer i 1950, i hyllest til den stilen til Grace Kelly.

Tilbehør

For å avslutte din 1950-inspirert look, må du ha riktig tilbehør. Korte hansker ble slitt med te-lengde kjoler, mens lange opera hansker ble slitt med fotsid kjoler. Satin eller fløyel skull caps, med runde slør festet, var vanlig. Disse hettene ble ofte rikt dekorert med perler og paljetter. Fint beaded og sequined Belgia caps og cocktail hatter ble gjort tilgjengelig av motedesignere.