1950 stil brudekjoler

1950 stil brudekjoler


Brudekjole stiler i 1950 reflekterte mote som kommer ut av Paris, spesielt motedesigneren Christian Dior utseende. Den timeglassfasongen som inkluderte Trange midjen og full skjørt var alle raseri. Fotsid brudekjoler inkludert hoop skjørt, jo større jo bedre. Den avdøde 50-tallet velkommen en mer silhuett titt i sateng, en relativt billig menneskeskapte materiale. For å komplettere utseendet, bruder wore skull cap headpieces som slør ble vedlagt.

Tulle og Lace

Tulle og blonder var fremtredende stoffer i 1950. brudekjoler. Under andre verdenskrig, hadde sydamene og designere sluttet å lage begge stoffer på grunn av kostnadene, men etterkrigstidens etterspørsel kom tilbake for begge. Amerikanerne ønsket å etterligne de trendy franske stiler. De følte at inkludering av både tyll og blonder reflektert rikdom, slik at de integreres materialene i mange av brudekjole stiler. Ivory var den vanligste brudekjole farge valg.

Tea Lengde

På midten av 1950-tallet, ble moderne bruder på jakt etter noe annet enn den tradisjonelle fotsid ballgown. Introdusert i 1940, te lengde eller ballerina kjole var en perfekt respons. Disse kjolene var enklere enn full ballgown men kan fortsatt brukes på både en sivil seremoni eller en kirke seremoni. Modesty var fortsatt foretrukket så mange bruder vil ha muligheten til å bruke en liten jakke over kjolen.

Kjole med Bolero

1950 reflekterte jomfruelig og kyske ser bruden, men kvinner fortsatt ønsket å være moteriktig. Brides som valgte satin brudekjoler hatt en montert, stroppeløs utseende som de dekket opp med en bolero jakke under seremonien. Etter seremonien, kan bruder fjerne jakken. Det kan brukes igjen som bruden og brudgommen dro på bryllupsreise. Brudekjole lengder var enten kort eller lang, avhengig av brudens smak.

brudepike kjoler

Brudepiker kjoler fulgt stiler av brudekjoler i 1950. Boned bodices, belte midjen og sashes var de mest etterspurte stiler. Kjolene ble kuttet kort - rett under knærne, og de kom i blå og rød eller blomstermønstre. Sko omtalt enkle hæler - avrundede og åpne eller lukkede tær.