Bridal Shower takkekort uttrykk

Bridal Shower takkekort uttrykk


Å finne ut nøyaktig hva du skal skrive i brude dusj takkekort er en viktig oppgave som unndrar mange bruder-å-være. Ved hjelp av forhåndstrykte kort mangler personlig preg av et håndskrevet kort, så velg tone og meldingen du ønsker at mottakerne skal motta fra deg som du skriver ut takkekort med personlige sentiments, sitater og ordtak.

Vertskapet

Den aller første kortene du bør skrive er å nådig vertene. Disse vil trolig være de wordiest kortene du sender, som de burde være. Sin tid i å organisere arrangementet skal bli anerkjent og verdsatt sammen med gavene du fikk. For eksempel:

"Kjæreste Cynthia,
Jeg har alltid hørt at gode venner var vanskelig å komme med, så jeg må bli velsignet for å ha deg i livet mitt. Hele tiden og oppmerksomheten du putter inn i min dusj var opplagt, og jeg setter pris på det. På toppen av alt dette, du var så generøs med din gave. Hver gang vi bruker espressomaskinen, vil vi tenke på deg. Som et spørsmål om faktum, må du bli med meg for en espresso når jeg kommer tilbake fra bryllupsreisen.
Jeg kunne ikke ha bedt om en bedre bestevenn. Takk for alt.
Elsker alltid,
Gina "

Sitater og uttrykk

Selv om det ikke er noen kjente ferdige brude dusj takk ord, kan du bruke et sitat, Skriften passasje eller en setning som er meningsfullt for deg og viser takknemlighet. Skriv ut ordlyden i ditt valg på hvert kort, og deretter legge en rask personlig notat å gå med på det. For eksempel:

" 'Lykke kan ikke reiste til, eide, tjente, slitt eller forbrukes. Lykke er den åndelige opplevelsen av å leve hvert minutt med kjærlighet, nåde og takknemlighet. --Denis Waitley

Kjæreste tante Sue,
Takk så mye for Kina sett. Marc og jeg vil sikkert tenke på deg hver gang vi bruker den. Det var herlig å se deg igjen. Takk nok en gang.
Med kjærlighet,
Jenna Lee "

Vær spesifikk

Hver gjest skal motta en personlig melding i hennes takkekort. Dette kan være en enkel "takk for at du kom" hvis det ikke var noen gave gitt. For eksempel:

"Kjære Maria,
Det var herlig å se deg igjen. Jeg setter pris på den tiden du tok til å delta på min dusj og velsigne meg med din bedrift.
Med kjærlighet,
Sarah "

Men hvis du gjorde motta en gave, er det best å nevne den spesifikke gave og hvordan du har tenkt å bruke det, hvor mye du ser frem til å bruke den, eller hvor mye du ønsker den. Kvitter selve gaven; hvis personen ga deg penger, nevne "generøse gave" uansett beløp. For eksempel:

"Kjære fru Harding,
Takk så mye for den sjenerøse gaven. Det vil virkelig hjelpe Bobby og jeg med bryllupsreisen. Bedriften var en gave i seg selv, og jeg setter pris på din gavmildhet.
Takk skal du ha,
Katie "

Når du skriver takkekort til venner eller slektninger som sendte gaver, men ikke gjør det til hendelsen, takke dem for deres generøsitet og dem vet at de var savnet. For eksempel:

"Kjæreste Elaine,
Du var savnet på dusjen, selv om jeg forstår livet er opptatt med en ny baby. Takk så mye for seng og bad sett. Jeg kan ikke vente med å gjøre vår seng ved hjelp av de luksuriøse ark du har sendt. Jeg kan ikke vente å se deg igjen, og vi setter stor pris på din gjennomtenkt gave.
Med kjærlighet,
Jennifer "