Hvordan ha et godt forhold til vaksne barn

Hvordan ha et godt forhold til vaksne barn


Jeg var sikker på at når min sønn slått 20 vi vil bli gode venner og gå utover far sønn forhold ... Dessverre var det ikke fullt så enkelt. Hvis du ønsker å ha et godt forhold til dine voksne barn, finne ut hvordan jeg gjorde det!

Bruksanvisning

1 Når min sønn fylte 20, ble jeg sjokkert han og jeg var ikke venner, og jeg nevnte det til min kone. Hun snudde seg mot meg og sa: "Vel, var du og din fars venner når du var 20 ?!" Det var den dagen jeg innså at det å utvikle et vennskap med min sønn ikke ville bare skje bare fordi han var en voksen. Det var noe å fostre. Ditt første skritt må være den samme erkjennelsen - velger å utvikle et vennskap med voksne barn kommer til å være en prosess.

2 Sett av tid til å se hverandre regelmessig, en-til-en. Datteren min og jeg hadde hatt ukentlige frokoster siden hun var 17. Det hadde vært en fin måte for to av oss å fange opp og jeg virkelig så fram til den tid. Min sønn var eldre, skjønt, og det hadde ennå ikke slått meg at jeg kunne planlegge tid med ham slik at da han var 17. Så, etter å ha bestemt jeg ønsket å skape et vennskap med min voksne sønn, som var det første jeg gjorde - satt opp tid til å se ham en gang i uken. Det tok meg å gå ut av min måte, slik at vi kunne spise lunsj i nærheten av hans kontor, men det har vært vel verdt det.

3 Innse at det å være forelder til en voksen er forskjellig fra foreldre en tenåring. Under vår første par lunsjer, vi var begge frustrert når min sønn ville fortelle meg om sine utfordringer og jeg ville overordnede ham gjennom dem i stedet for å tilby voksne forslag. (For eksempel, når han klaget over at hans sjef var å tildele ham for mye arbeid med for korte tidsfrister, så jeg ham som 15-åring som forlot alle leksene sine før natten før og antok han ble procrastinating stedet for å tilby forslag for re-forhandle situasjonen med sjefen sin.) du må sørge for at du ser ditt voksne barn som voksen, også, slik at kommunikasjon kan være voksen-til-voksen. Hvis du noen gang har veiledet noen på arbeidsplassen din, kan du bruke disse ferdighetene, ikke de ferdighetene du har lært å oppdra en pjokk!

4 Gi forholdet tid. Ved første, min sønn var skeptiske. Han forventet vårt forhold til å alltid være litt frustrerende med meg å tilby for mye råd og alltid se ham som et barn. Det tok mye tålmodighet fra min side å berolige ham at jeg virkelig ønsket å forholde seg til ham som en venn (samtidig være hans far) i stedet for at jeg var bare å være en pappa.

5 Tro det kan gjøres! Nå er min sønn, og jeg har en flott vennskap. Faktisk, jeg anser ham for å være min beste venn. Det er veldig givende å utvikle et vennskap med voksne barn, og det lar meg vise mine barn hvor stolt jeg er av de voksne de har blitt. Din tro på at du kan ha et godt forhold til dine voksne barn vil gå en lang vei mot å gjøre det skje.

6 prøver ikke å krangle om forholdet. Hvis barna tror du var fraværende under oppveksten, eller ikke like pålitelig som de ville, ikke krangle med dem om det. Jada, når du gikk glipp av fotballkamp var det fordi du jobbet for å støtte dem (og du sannsynligvis deltok langt mer enn du gikk glipp av), men krangler om deres perspektiv vil bare gjøre dem mer fastlåst i sine synspunkt. I stedet, vet at når barna blir litt eldre, vil de få mer perspektiv på dette, og bare la dem vite at du ønsker å ha et godt forhold til dem nå.