Hvordan kan jeg spore hva mine barn gjør på nettet?

February 21 by admin

Hvordan kan jeg spore hva mine barn gjør på nettet?


Eldre barn krever mer frihet, men som forelder du fortsatt trenger å overvåke Internett-bruk, slik at du kan henvise dem til online-aktiviteter som vil være gunstig for dem. Internett er full av farer, som fremmede som lurer i chatterom og nettmobbing. Selv om det er lite sannsynlig at du kan sitte og se barna hele tiden, er det noen enkle måter å overvåke ditt barns Internett-aktivitet når du ikke er tilstede.

Bruksanvisning

1 Gå på rommet hver gang en stund når barnet ikke forvente det. På denne måten kan hun ikke skjule hva hun gjør. Denne metoden må brukes sammen med andre metoder, men vil holde barnet på tærne, og bare på nettsteder som hun har lov til å besøke.

2 Sjekk nettleserens historikk etter at barnet ditt har brukt datamaskinen. Klikk "Historie" fra toppen av nettleseren din, og klikk deretter på "Show All History." Du vil få et resultat som viser alle nettsteder barnet ditt besøkt. Det vil ikke fortelle deg hva hun så på mens hun var på stedet, men denne funksjonen er fortsatt uvurderlig. Du kan raskt blikk for å se om barnet var på skadelige nettsider.

3 Bli barnets venn på sosiale nettsteder som Facebook og MySpace. Som hennes venn vil du ha full tilgang til hennes profil. Du vil være i stand til å se hvem som hennes venner er, hvordan hun snakker og hva hun er opp til.

4 Se over siste e-poster. Gratis e-postkontoer, for eksempel Google, har sendt e-post funksjonen. Når du klikker på det du vil se alle e-poster som barnet ditt har sendt ut. Du kan lese dem for å sørge for at ingenting upassende som blir sagt. Du ønsker også å sørge for at ingen cyber-mobbing som skjer.

5 Purchase barnevernet programvare. Denne programvaren kan installeres på ditt barns datamaskin. Du kan deretter program som type nettsteder barnet ditt har ikke tillatelse til å besøke. Du kan også sjekke hva barnet gjorde mens hun var ved hjelp av Internett.

Hint

  • Sørg for at du tar deg tid til å forklare Internett sikkerhet til barnet før han eller hun får lov til å bruke Internett.
  • Du bør alltid la barnet få vite hvis du bruker et sporings program, eller hvis du har planer om å sjekke sine e-poster. Ellers vil barnet ditt bli opprørt over at du er spionere på dem.

Related Posts


Hvordan kan jeg vite hvor mine barn har vært på datamaskinen Etter at historien har blitt slettet?

Hvordan kan jeg vite hvor mine barn har vært på datamaskinen Etter at historien har blitt slettet?

Barn med internettilgang ofte bruke den til å chatte med folk de ikke har møtt personlig, eller de kan vise eksplisitte ting de ikke burde. Som forelder bør du vite hva barnet gjør på datamaskinen, særlig med cyber rovdyr for øvrig. Barnet kan være s
Hvordan kan jeg gjøre mine barn mer komfortabel rundt våre hunder?

Hvordan kan jeg gjøre mine barn mer komfortabel rundt våre hunder?

Med sine høye bjeff og uforutsigbare bevegelser, er det ikke overraskende at mange barn opplever hunder å være skremmende. Denne frykten er særlig urovekkende når barn deler et hus med hunder. Foreldre må motstå trangen til å tone ned sine barns fryk
Hvordan kan jeg spore ned mine slektninger?

Hvordan kan jeg spore ned mine slektninger?

Med verden beveger seg i et stadig økende tempo, mange mennesker har begynt å vende tilbake til det som har blitt kalt «familieverdier». Det er mange av oss selv som har mistet kontakten med medlemmer av familien og ønsker å koble til igjen. Heldigvi
Hvordan kan jeg vite hva mine spill er verdt på Gamestop?

Hvordan kan jeg vite hva mine spill er verdt på Gamestop?

Handel med dine brukte spill på Gamestop er en god måte å få litt penger tilbake for et spill du har sluttet å spille. Gamestop viser ikke dagens handel på verdier for spill på sin nettside, som kan gjøre prosessen vanskeligere. Men det er fortsatt e
Hvordan kan jeg hjelpe de unge barn takle sin psykiske helse?

Hvordan kan jeg hjelpe de unge barn takle sin psykiske helse?

Psykisk sykdom rammer 54 millioner mennesker gjennom USA, ifølge Mental Helse Amerika. Barn er utsatt for angst, sinne, depresjon og en rekke andre psykiske sykdommer. Som forelder er det vanskelig å vite hvordan du kan hjelpe barnet ditt. Hvis du mi
Hvordan kan jeg gjøre mitt barn fysisk form?

Hvordan kan jeg gjøre mitt barn fysisk form?

Med flere og flere barn tilbringer sine dager å se på TV og spille dataspill, mange foreldre lurer på hva de kan gjøre for å gjøre sine barn mer fysisk aktive. Heldigvis trenger du ikke spesielt utstyr eller trening for å øke barns fysiske aktivitet.
Hvordan kan jeg lære mitt barn ikke å bli skadelidende om mannen min er?

Hvordan kan jeg lære mitt barn ikke å bli skadelidende om mannen min er?

Du kan føle at du har en svært vanskelig oppgave foran deg hvis du møte din manns fordommer og oppdra barna til å ha et annet syn enn han gjør. Barn ser til begge foreldrene for deres veiledning, spesielt i sine tidlige år. Faktisk er barn mellom 2 o
Hvordan kan jeg vite hva År Min Xbox 360 ble gjort i?

Hvordan kan jeg vite hva År Min Xbox 360 ble gjort i?

Microsoft lanserte den første gruppen av Xbox 360s i løpet av 2005 høytiden. Siden den gang har selskapet gjort flere mindre tilpasninger til systemets maskinvare og strømkabelen for å unngå tekniske problemer, særlig de tre røde lysene feil, som tva
Hvordan kan jeg vite hva År Min Gibson J50 ble gjort?

Hvordan kan jeg vite hva År Min Gibson J50 ble gjort?

Bestemme hvilket år din Gibson J-50 ble gjort kan gjøres ved å identifisere og de-koding serienummeret. Fastsettelse av produsenten dato kan hjelpe i å avgjøre verdien, avgjøre om en garanti eksisterer og kan bidra til personlig eiendom forsikring do
Hvordan kan jeg gjøre mitt barn pusse tennene?

Hvordan kan jeg gjøre mitt barn pusse tennene?

Når barnet får sin første tann, bør du rengjøre den forsiktig med en vaskeklut og vann. Etter hvert som barnet vokser, vil du til slutt legge til tannkrem og en tannbørste til rengjøring rutine. Du må holde deg på toppen av ditt barns munnhygiene og
Hvordan kan jeg lage mat for barn på kjøkkenet?

Hvordan kan jeg lage mat for barn på kjøkkenet?

Barna trenger å spise, men mat for dem kan være tøff. Ikke bekymre deg, bare få på kjøkkenet og lage mat. Inviter barna inn på kjøkkenet med deg og utforske matlaging sammen. Cooking for barn er i ferd med å lære dem sunne vaner og mate dem sunn mat.