Hvordan kan jeg vite om min parabolantenne er vertikalt eller horisontalt polarisert?

August 9 by admin

Hvordan kan jeg vite om min parabolantenne er vertikalt eller horisontalt polarisert?


Parabolantenne er dipol array-antenner med en reflektor rett på baksiden. Parabolske reflektorer brukes til å fokusere energien i et smalt bånd, noe som gjør dem kraftig men mer tidkrevende å sikte. Polarisering av retnings elementene på antennen dikterer i stor grad hvor antennen sender og mottar informasjon. Lukk undersøkelse av disse elementene forteller deg hvordan enheten er polarisert.

Bruksanvisning

1 Plasser deg selv der antennen er montert, noe som kan kreve å få på toppen av et tak eller noen andre høyt opp området. Vær forsiktig hvis jorda er våt eller ujevn, og bruke en spotter hvis nødvendig.

2 Undersøke orienteringen av elementene som fører fra den parabolske. Den parabolske er reflektoren tallerken eller panel (e) plassert bak forovervendte elementer designet for å fokusere signalstyrken. Bør de ha en spiralmønster eller en vri, er antennen polarisert både horisontalt og vertikalt, og stråler i alle retninger. Dette kalles sirkulær polarisasjon.

3 Bestemme hvis elementene som vender bort fra den parabolske er rette og den parabolske / elementet kombinasjon peker opp eller parallelt med taket. Hvis de peker opp, er antennen vertikalt polarisert for multi-directional mottak eller kringkasting. Hvis antennen er parallell med taket eller monteringsflaten, er det horisontalt polariserte og orientert for punkt-til-punkt eller retnings bruk.


Related Posts


Hvordan kan jeg vite hvor mine barn har vært på datamaskinen Etter at historien har blitt slettet?

Hvordan kan jeg vite hvor mine barn har vært på datamaskinen Etter at historien har blitt slettet?

Barn med internettilgang ofte bruke den til å chatte med folk de ikke har møtt personlig, eller de kan vise eksplisitte ting de ikke burde. Som forelder bør du vite hva barnet gjør på datamaskinen, særlig med cyber rovdyr for øvrig. Barnet kan være s
Hvordan kan jeg vite hva mine spill er verdt på Gamestop?

Hvordan kan jeg vite hva mine spill er verdt på Gamestop?

Handel med dine brukte spill på Gamestop er en god måte å få litt penger tilbake for et spill du har sluttet å spille. Gamestop viser ikke dagens handel på verdier for spill på sin nettside, som kan gjøre prosessen vanskeligere. Men det er fortsatt e
Hvordan kan jeg vite om min PSP er en 3001?

Hvordan kan jeg vite om min PSP er en 3001?

Sony PSP har kommet i mange forskjellige forkledninger siden det ble lansert i 2005. 3001 versjonen har bedre farger på skjermen enn sine forgjengere, og tilbyr også tilgang til PlayStation Network hvor spillere kan laste ned originale PlayStation-sp
Hvordan kan jeg vite om min Vase Er Okra Glass?

Hvordan kan jeg vite om min Vase Er Okra Glass?

Okra Glass er en produsent av glass gaveartikler, først og fremst vaser, paperweights og parfymeflasker. Grunnlagt i 1979 og basert i Stourbridge i West Midlands --- en av Storbritannias mest tradisjonsrike glass-making sentre --- Okra kombinerer tra
Hvordan kan jeg vite om min gamle mynten er en sirkulert eller usirkulert mynt?

Hvordan kan jeg vite om min gamle mynten er en sirkulert eller usirkulert mynt?

Erfarne myntsamlere vanligvis kan skille sirkulerte mynter fra usirkulert seg med en gang. Usirkulert gamle mynter, som ofte er kjøpt i lukket emballasje fra US Mint, bære en mye høyere premie enn mynter som har blitt brukt som dag-til-dag valuta. De
Hvordan kan jeg vite om min fred Silver Dollar er ekte?

Hvordan kan jeg vite om min fred Silver Dollar er ekte?

Legitime sølv Freds dollar bære en stor premie over pålydende verdi, delvis på grunn av sitt sølv innhold. Dette gjelder også om mynten er i dårlig fysisk tilstand. Men falske freds dollar eksisterer også, og disse er verdt nesten ingenting. Det er v
Hvordan kan jeg vite om min PS3 hovedkort er ødelagt?

Hvordan kan jeg vite om min PS3 hovedkort er ødelagt?

Sony PS3 er mer eller mindre akkurat som datamaskinen. De viktigste operativsystem som kjøres på PS3 er basert off av en Unix-kjerne, noe som betyr at den er basert off av Linux. Som en datamaskin, har PS3 et hovedkort som holder og binder de kretser
Hvordan kan jeg vite om min WASR10 / 63 har en gjenget Barrel?

Hvordan kan jeg vite om min WASR10 / 63 har en gjenget Barrel?

Den WASR 10 er den rumenske versjon av den allestedsnærværende AK-47. Halvautomatiske versjoner er tilgjengelig for kjøp i USA. Det skyter en 7.62X39 russisk patron og kommer med en 30-runde avtakbar magazine. Den losset vekten er 6,9 lbs. Den WASR e
Hvordan kan jeg vite om min PS3-kontrolleren lades?

Hvordan kan jeg vite om min PS3-kontrolleren lades?

PlayStation 3-systemet opererer med enten den opprinnelige motion-kontrollerende SIXAXIS-kontrolleren eller Dualshock 3 vibrerende kontrolleren. Hver type kontroller er drevet av et internt litiumionbatteri. Etter flere timer med spilletid, mister ba
Hvordan kan jeg fortelle foreldrene mine at jeg kommer til å være en Teen Mom?

Hvordan kan jeg fortelle foreldrene mine at jeg kommer til å være en Teen Mom?

Få samtaler i livet er så vanskelig som å fortelle foreldrene dine at du kommer til å være en tenåring mor. Selv om de sannsynligvis vil støtte deg og kjærlig imot barnet inn i folden en dag, kan det første sjokket føre til at familien til å reagere
Hvordan kan jeg teste jule Mini Lights?

Hvordan kan jeg teste jule Mini Lights?

Mini Julelys er nå billig og lett tilgjengelig, men de kan forårsake en stor irritasjon hvis en eller to nekter å gløde. Før du henge dem rundt treet eller henge dem opp, plugg strengen for en rask test for å se om alle pærene fungere ordentlig. Plug