Hvordan lage en liste over mål for livet ditt

Når vi er barn vi alle drømmer om hva vi kommer til å være når vi vokser opp. Vel noen av oss ikke egentlig oppnå disse drømmene for en eller annen grunn. Kanskje vi har glemt, eller kanskje vi endret våre planer, eller kanskje vi bare ikke vet hvordan å få disse målene oppnås. Etter å ha lest denne artikkelen bør du være bedre forberedt på hvordan du gjør det og skal være på vei til å fullføre dine mål i livet.

Bruksanvisning

1 Få ut en penn og papir. Jeg vil at du skal skrive en liste over ting du ønsker å gjøre. Jeg vil bruke min liste for eksempel ...

Kjøp et hus
Gå på høyskole
Eier en ny bil
Være min egen sjef
Ha en jente

2 Etter at du har skrevet ut listen over målene jeg vil du skal komme ut en andre stykke papir. På toppen av det papiret jeg vil at du skal skrive hvordan du skal oppnå disse målene for eksempel

Kjøp et hus

Betale av min dårlige kreditt
Få et lite lån gjennom banken for å fikse min kreditt
Beholde jobben min for et år
Søk om lån
Finn et hus
Flytte inn

Jeg vil at du skal gjøre det for alt på listen din

3 Når du har gjort det for hvert mål på listen din jeg vil du skal legge det ut et sted du kan se det på en daglig basis

4 Neste å gi deg selv noen insentiv til å fullføre disse målene du trenger for å gi deg selv en tidslinje. Dette kan være før du slår en viss alder, eller det kan være kortvarig. Gruva ble en levetid på mål, så jeg ga meg selv før jeg snudde 30.

5 Hver gang du fullfører et mål du skal belønne deg selv. Ikke bare bør du merke det av på listen, men du bør også feire. Få en is, ha neglene gjort. Noe enkelt det trenger ikke å være mye, og deres mål er målene de trenger ikke å være store de kan være små og enkelt det kan være en liste over mål for uken eller året. ELLER din levetid. Nyt og holde seg til det