Hvordan overføre 8mm til DVD

Hvordan overføre 8mm til DVD


Jeg tok på et prosjekt for noen år siden å overføre mine foreldres gamle hjulene av 8mm film til DVD video. Det finnes noen måter å overføre 8mm til DVD. Jeg skal forklare den beste måten, og prosessen jeg gikk gjennom for å overføre 8mm til DVD.

Bruksanvisning

1 Hvordan overføre 8mm til DVD

GJØR DET SELV? - Hvis du ønsker å gjøre denne prosessen selv, vil du trenge en 8mm film projektor og et videokamera. Det er "omformer bokser" tilgjengelig, som jeg har avbildet, noe som gjør denne prosessen enklere og litt bedre kvalitet enn bare projiserer på en skjerm og videoopptak det med et videokamera. Men hvis du vil ha topp kvalitet (dette er dine minner, husker du?), Jeg foreslår at du bruker en profesjonell service. De har mye bedre og svært kostbart utstyr, og kan også gjøre noen mindre restaurering av film for en ekstra avgift.

2 Hvordan overføre 8mm til DVD


VELG PIXEL-BY-PIXEL TRANSFER - Det jeg ønsket var frame-by-frame (eller piksel-for-piksel i dag) konvertering, ikke bare projisere kjøre filmen filmen inn i en kameralinse. Denne prosessen er mye mer nøyaktig og det er ingen film flimring i det resulterende video. Hvis et selskap ikke tilby minst frame-by-frame overføring, finne en annen. Hvis du kommer til å sende ut film, vil du det gjort riktig første gang.

3 Hvordan overføre 8mm til DVD


VELG ET MEDIUM - Din film vil bli digitalisert, men du må velge et medium (DVD, MiniDV, harddisk, Digital8, etc) for digital mester. Jeg ønsket å lage mine egne DVDer slik at jeg kunne legge til en bakgrunn lydspor, titler, gjør fargekorrigering, og velge min egen DVD-menyen og kapitler, så jeg valgte Digital8 fordi jeg har en Digital8 videokamera jeg kan bruke til å kopiere video til min PC. Men hvis det ikke er viktig for deg, kan du ha selskapet lage en DVD for deg, klar til å spille med enkle kapitler.

4 Forskning selskaper - Den vanskelige delen av denne prosessen er å finne en vennlig, kvalitet selskap. Det jeg gjorde var skrev e-post til flere selskaper som tilbys frame-by-frame overføring. Jeg umiddelbart avvist noen som enten ikke svarer innen et par dager eller sendt meg et standardbrev; Jeg vil personlig service. Neste, jeg personlig ringte snevret ned 2 eller 3 tjenester. Jeg ønsker å snakke med den personen som skal gjøre mitt Overføring - Hvilket utstyr vil du bruke (Rank Cintel er omtrent så bra som det blir)? Vil du rengjør filmen min? Hva hvis jeg ikke liker resultatene, vil du gjøre om det? Kan jeg velge hva medium den resulterende videoen vil være på?

5 Hvordan overføre 8mm til DVD

VELG overvåket eller ikke - All film vil svekkes over tid. Du kan ha din film fargekorrigert, og har lysstyrke og kontrast justeres av personen gjør overføringen. Du vil selvsagt betale ekstra for denne tjenesten. Personlig, siden fargekorrigering er opp til den subjektive øyet av personen gjør det, ville jeg kontroll over denne prosessen selv, så jeg valgte bare en "rå", uten tilsyn overføring fra film til video.

6 SEND DIN FILM - Velg en pålitelig og forsikret transportør, der du kan spore fremdriften av filmen, som UPS eller FedEx. Antall hjulene i den rekkefølgen de skal behandles. Selskapet vil trolig spleise alle hjulene sammen til en større lagringsplass snelle for deg.

7 INSPISER overførte video - Du skal få din overført video tilbake i et par uker. Sjekk det å være sikker på at du er fornøyd med resultatet. Hvis ikke, ring selskapet og finne ut om det er noe de kan gjøre for å forbedre det. Når jeg gjorde mine, jeg hadde selskapet holde selve filmen mens jeg inspisert den resulterende videoen de sendte. På den måten du ikke risikerer å miste både den opprinnelige filmen og video hvis det er sendt sammen, og hvis du vil at de skal gjøre om det, de har fortsatt filmen.

8 Hvordan overføre 8mm til DVD


Last opp video til COMPUTER - Avhengig av medium du velger, laste opp videoen til datamaskinen. Enkelte selskaper tilbyr en ekstern harddisk som et medium, som du ville bare trenger å koble til via USB-porten. I mitt tilfelle, jeg spilte den Digital8 tape gjennom mitt videokamera til datamaskinen.

9 Hvordan overføre 8mm til DVD


CREATE DVD - Hvis du har en DVD-brenner og dens brenner programvare, bør du være i stand til å nå brenne videofilen til en eller flere DVD-er. I mitt tilfelle har jeg Ulead Mediastudio, som tillot meg å redigere video, legge til titler og en bakgrunn spor. Det jeg gjorde, som viste seg ganske kult, var jeg spilte videoen på datamaskinen min med pappa og søstrene ser det, og spilt inn sine kommentarer på min datamaskin som det spilles. Deretter satte jeg på at opptak i DVD-lydspor - flak familie minner! :-)