Regler for Dice Game 10000

Hvis du liker spill av sjanse, vil du elske Ten Thousand. Det er et flott spill for hele familien, og reglene er ganske enkel. Men siden det kan ta mange ruller å avslutte et spill, kan det ta en stund å spille.

The First Roll

Spillet av Ten Thousand er for en rekke mennesker og bruker seks terninger. Du kan spille standard spill eller velge alternative regler. I standard spillet, kaster hver spiller terningen i sin tur. Etter det første kastet, må spilleren fjerne en av terningene som var i en scoring kombinasjon. Han fortsetter å gjøre dette før han ruller en no-scorer eller velger å slutte og spille inn sin poengsum.

scoring

Du får poeng som følger:

En tilsvarer 100 poeng

Fem tilsvarer 50 poeng

Tre som tilsvarer 1000 poeng

Tre av noen andre tall er lik pålydende verdi ganger 100. For eksempel roll tre toere og score 200 poeng, roll tre firere og scorer 400 poeng.

En kjøre av én til seks tilsvarer 3000 poeng.

Tre par tilsvarer 1000 poeng, som inkluderer fire like pluss et par.

fortsetter Play

Spilleren holder rulle de gjenværende terningene og sette til side en dør fra hver scoring kombinasjon. Han må score hvert kast separat; for eksempel, kan han ikke bruke en tre fra sitt første kast og to treere fra hans andre roll å gjøre tre like. Han holder styr på hans poeng, og legger hvert kast til total, og han annonserer sin score etter hvert kast. Han fortsetter å spille til han har en null kast og får ingen poeng for hele turn, eller bestemmer seg for å slutte. Hvis en spiller har fjernet alle seks av hans terninger fordi de scoret, han kaster alle seks igjen og holder scoring.

Hvordan vinne

Den spilleren som samler 10.000 poeng først er vinneren. Men hvis andre spillere ennå ikke er ferdig med sine svinger, fortsetter de å spille. Hvis en av dem skårer høyere enn 10.000 poeng, hun er vinneren.

alternative Regler

Ingen spiller kan spille inn sin poengsum til han tjener 500 poeng i en sving.

Når en spiller kaster og får ingen poeng på det første kastet i tre påfølgende svinger, blir han straffet 1000 poeng.

En spiller kan ta terningen fra en annen er null kast, som han tapte alle poengene for hele hans tur, og rull dem. Hvis andre spiller scorer, tar han også poeng fra første spilleren hel tur.

Når fem terninger har allerede blitt fjernet etter scoring, kan spilleren rulle den sjette en to ganger, med sikte på å oppnå en en eller fem. Hvis han lykkes, vinner han 500 poeng og er tillatt å fortsette å spille med alle seks terninger. Den bonuspoeng økning på 500 hver gang en spiller lykkes ruller den siste terningen på denne måten.

Hvis en spiller kaster fire eller flere toere, er hele hans poengsum utryddet.

Når en spiller kaster seks av et slag på en kast, vinner han spillet.

Vinner score er 5000 i stedet for 10.000.