1940 Swing epoke Wedding Theme Ideer

1940 Swing epoke Wedding Theme Ideer


Hvis du vurderer en hvilken som helst tema bryllup, må du bestemme graden av autentisitet som du vil ha med, spesielt en 1940 æra wedding.This tidsperiode var preget av krig, noe som betyr at unge par ofte gift i et travelt og så billig som mulig. Ut av dette behovet, house bryllup ble raseri som gjorde Big Band mottakelser. Når du vurderer en svært autentisk 1940 bryllup, bør stilen og dekorasjoner dreie seg om et enkelt ord: enkelhet. Fargene skal være enkel med masse hvit og en enkel aksent farge. Svart er vanligvis en vinner i dette tilfellet. Men husk, det er ditt bryllup så gjøre temaet jobben for deg.

Invitasjoner

Når du velger et tema bryllup, invitasjoner blir utrolig viktig. Ikke bare gjør de offisielt invitere dine gjester, men de forberede dine gjester for temaet, slik at ingen kommer følelse av sted. Holde til temaet i 1940, bør invitasjonene være enkelt. En krem ​​base med enkel svart skrift er en gjennomførbar alternativ, eller du kan ta et bilde fra den tiden et eller annet sted på invitasjonen. Valget er ditt. Men sammen med den grunnleggende informasjon i et bryllup invitasjon, må du ta med antrekk forventet for gjester. Dette er viktig slik at temaet kan nytes av alle.

Seremoni

Hvis du ønsker å modernisere eller tilpasse huset bryllup idé for en større gjestelisten, vurdere å bruke en betydelig vintage hus på en sommerkveld. Dette vil tillate deg å enten være innenfor eller utenfor, ved hjelp av enkle blomsterdekorasjoner med masse stearinlys og bryllup lys som dekorasjoner. Denne enkle, men elegante atmosfære vil gi den perfekte bakgrunn for valg i autentisitet med bryllupet antrekk og mottak. Men hvis du føler historisk, kan du alltid lese dine løfter på en WWII slagskip med noen venner og familie for å feire. Bruk en versjon av 1940-tallet seremonien tema som er mest behagelig for deg. Tross alt, er den viktigste delen av den dagen og sa "I do", og ikke hvor du sier det.

Musikk

For par som ønsker en swing æra bryllup tema, er Big Band musikk et must. Hvis du foretrekker å ansette en DJ for bryllupet mottak, plukke musikk spesielt fra 1940-tallet eller moderne tolkninger som ikke fjerne seg for langt fra den opprinnelige lyden. Mens du søker etter en passende band i ditt område kan være vanskelig, lever Big Band musikk vil garantere gjestene en swingende opplevelse i bryllupet ditt.

Resepsjon

En 40-talls tema bryllupsfeiring bør generelt være en fest. Med tanke på plassering av mottak kan også fastslå graden av autentisitet av temaet. Du kan velge en flyplass hengeren eller en lokal VFW og dekorere det med 1940 krigen minner. Dette, sammen med Big Band musikk, vil gi gjestene en følelse av at de har gått inn i en film.

Kvinne Antrekk

Når det kommer til brudekjole, har du et par alternativer. Hvis du ønsker en formell kjole, tenke lenge og slank, med sateng og organza som dine viktigste stoff valg. Et annet alternativ for kjolen er drakten. Mange kvinner wore klassiske 1940 drakter i hvitt, fordi de ofte gift så raskt. Korte hansker og en lue med en liten slør vanligvis aksent drakten. Hvis du ønsker å være autentisk, se etter vintage brudekjoler eller dresser, dress eller kjole mønstre, eller vintage butikk adresse på internett eller i telefonboken. Også, hvis du bestemmer deg for å ha en Big Band mottak, du kan alltid finne en swing era kjole for å endre til mens du danser din første gift natten. Det perfekte tilbehør til en kjole du velger for deg 1940 bryllup - rød leppestift. Dette er et must, som er perfekt coiffed hår, som kan mest sannsynlig gjøres ved ditt eget hår stylist.

Mann Antrekk

Avhengig av ektheten av bryllupet ditt, vil antrekk valg for menn varierer. Hvis du ønsker en autentisk krigstid tema, da bryllupsfesten og gjester bør velge militære uniformer. Hvis, derimot, ønsker du mer av en formell bryllup uten krig tema, pin-stripe dresser er svaret. En annen mulighet ligger i lyse og hvite Seersucker passer hvis bryllupet er ute om sommeren. Dette forblir tro mot den epoken som samtidig er praktisk for sommervarmen.