1920 Wedding frisyrer

1920 Wedding frisyrer


Hvis du har en gammeldags bryllup representerer 1920-tiden, velge en frisyre som er veldig typisk for denne tidsperioden. Kvinner som Clara Bow og Louise Brooks eksemplifisert glamour av '20s med sine flapper-stil frisyrer. Hold til temaet i en vintage bryllup ved å gå ut med en frisyre som vil bringe tilbake forbudet dager.

The Bob

Den mest berømte frisyre av denne epoken var bob hårklipp. Det er en veldig kort, ansikt-framing stil som er kortere i ryggen og vinklet foran og på sidene. Hvis du allerede har kort hår og ønsker å forplikte seg til denne stilen, er det den stilen som de fleste forbinder med 1920-tallet med. Du kan bære en bob frisyre bølget eller rett, avhengig av dine preferanser og naturlige håret tekstur. Begge veier var populære i løpet av denne tiden. Du kan også imitere en bob ved å trekke lange håret tilbake i en bolle ved nakken og innramming ansiktet ved å løsne hår fra rundt ansiktet, slik at det vises at du har kort hår.

Pannelugg

Hvis du ikke er sikker på å gjøre en drastisk hårklipp beslutning for bryllupet ditt dagen, vurdere å legge smell til allerede eksisterende frisyre eller kjøpe noen clip-in smell. De fleste 1920-tallet frisyrer innlemmet smell som var rett over pannen og ganske kort. Legge smell kunne ta med tilbakeblikk til 1920-tallet uten å miste din eksisterende utseende.

Klipp og band

Kvinner i 1920 accessorized håret ganske mye. Pannebånd var den mest populære hår tilbehør, og kvinner brukte dem rundt hodet svettebånd stil, ikke på toppen av hodet som de fleste kvinner gjør i dag. Disse pannebånd ofte hadde en fjær eller annen pynt på dem. Du kan også bruke en utsmykket paljett hårspenner som har glitrende rhinestones eller en blomst design. Krølle håret i Ringlet stil krøller og pin den tilbake med en stor sløyfe eller klipp.