1938 Coin Gaver

1938 Coin Gaver


Hvis du kjøper for mynt solfangeren som har det meste av moderne ting, blinke tilbake flere tiår og jakten på noen mynter fra 1938, som ofte inngår design som ikke lenger er i bruk blant amerikanske valutaen. I år tilbyr både generelle sirkulasjonsmynt, sjeldne commemoratives og proof sett selges direkte av US Mint til forbruker.

proof Set

US Mint begynte å utstede proof sett i 1936. Proof mynter er laget med en spesialisert dør som er svært polert og rengjort etter hvert flere bruksområder, som produserer mynter med kvalitet uten sidestykke av mynter som er satt i generell sirkulasjon. 1938 proof sett inneholder Sittende kopier av Walking Liberty halv dollar, Washington kvartal, Mercury dime, Jefferson nikkel og Lincoln krone. Alle bortsett fra penny hovedsakelig består av sølv. Bare ca 8000 av disse settene ble utstedt, og de regelmessig hente mer enn $ 1000 per publikasjonstidspunktet.

commemoratives

The Mint utstedt flere minnemynter i 1938, som representerer slike prestasjoner som uavhengighet Texas, utnyttelser av Daniel Boone, Arkansas hundreårsjubileet og 250th årsdagen for New Rochelle, New York. Samme størrelse som en halv dollar og består hovedsakelig av sølv, kan disse myntene være ganske collectible dag. Den Boone minne er den rimeligste, som eksempler i en ren klasse av usirkulert (MS-60) selger for rundt $ 100 til $ 150 per publikasjonstidspunktet.

Buffalo Nickel

Denne fem-cent stykke som inneholdt en profil av en indiansk på advers og en amerikansk bison på baks opphørt sirkulasjon i 1938, noe som gir vei til dagens design som hedrer Thomas Jefferson. 1938 Buffalo Nickel er vanskeligere å finne enn tidligere utgaver, som bare ca 7 millioner eksemplarer ble preget før produksjonen avsluttet. I vanlige karakterer som god (G-4) eller rettferdig (F-12), kan mynten kjøpes for bare noen få dollar. Usirkulert kopier tendens til å selge for $ 20 til $ 30.

Walking Liberty Half Dollar

Ofte sitert som en av de mer vakre amerikanske myntmønster, 1938 halv dollar har vandre Liberty på forsiden, med han kappe strømmer i vinden. Ørnen på baks sprer sine vinger som i ferd med å ta av. Denne mynten selger for rundt $ 5 i gode og rettferdige forhold. Se etter den sjeldne Denver problemet med "D" mintmark. Mindre enn en halv million eksemplarer ble truffet, og hver er verdt omtrent 20 ganger verdien av 1938 halv dollar preget i Philadelphia.