Hvordan kan jeg åpne en Mine?

Hvordan kan jeg åpne en Mine?


Prosessen med å skaffe eierskap av en gruve kan være krevende. Finne en gruve å hevde tar tid og forskning. Hevde mine og skaffe de riktige tillatelsene til meg også kan være tidkrevende. Men gruvedrift mineraler fra en gruve som du eier kan vise seg å være en spesiell opplevelse, bokstavelig talt. Statlige og føderale etater samarbeider i å spore og administrere gruver og krav på offentlig eiendom.

Bruksanvisning

1 Kontakt staten Bureau of Land Management (BLM). BLM har informasjon om forlatte gruver og krav. Byrået har også overflatestatus kart som viser plasseringen av føderalt eid mineraler.

2 Kontakt US Geological Survey (USGS). USGS opprett kart og andre data på miner og mutinger.

3 Bestem eier av en mine eller krav ved å søke skatt poster. Noen stater innføre et gruveskatt som håndteres på statlig nivå.

4 Finn ut hvilken etat har jurisdiksjon over landet. Spørre om papirene eller lisenser som kreves for å hevde en mine og til å begynne gruvedrift. Sende inn et krav. Søke om tillatelse. Begynn gruvedrift.

Hint

  • Lokale gruvedrift klubber har ofte informasjon om gruve steder.
  • Mange forlatte gruver er farlig og bør ikke bli utforsket uten profesjonell hjelp.