1930 Themed Bursdag Ideas

1930 Themed Bursdag Ideas


1930 var en tid at mange mennesker trengte en flukt fra hverdagen og endte opp med å tilbringe mye av sin tid foran TV og i film hus. Tegnene i tiden var en velkommen distraksjon fra børskrakket og depresjonen som skjedde med økonomien. Hvis du kaster en 1930 part, bør nyheter og tegn av tiden gi deg en rekke morsomme ideer.

Bli med Mob

Mange historikere referere til 1930 som "The Dirty trettiåra", basert på mengden av organisert kriminalitet som fant sted i løpet av den tiden. Jimmy Hoffa og Al Capone styrte gatene i mange store byer, og de gjorde det med swanky pin-stripete drakter Tommy våpen og mens tilbringe tid med damer av natten som jobber snau, Lacy kjoler. For å skape en autentisk utseende, finne en bil fra den tiden at du kan parkere på festen. Dekorer plass som en nattklubb og serverer drinker som martini i elegante stemware. Musikk bør være fet og brassy og morsom å danse til.

Vær en karakter

Har dine gjester komme kledd som en populær karakter fra epoken. Valgene inkluderer Popeye og hans venner, Lone Ranger og Tonto, Superman og Lois Lane, Little Orphan Annie, Dick Tracy og en rekke kjente skuespillere. Kreativitet er nøkkelen her, og folk kan bli mer oppmuntret til å gå ut hvis det er en konkurranse for best kledde under bursdagsselskap. Pynt med lyse tegneserie-stil og tegn for å lage en morsom vibe. Mote en gammel kino-stil markiser og henge den utenfor åstedet for gjestene å se på. Feature bursdag gutt eller jente som hoved stjerne.

Tilbring tid på kontoret

Dekorer plass med gamle pulter hvis du har dem, og en vannkjøler med en glassflaske hvis du kan finne en på en brukt eller antikk butikk. Dekorere veggene med bilder av gamle logoer og gamle produkter og annonser fra epoken. En gammel skrivemaskin gjør en morsom prop også. En morsom venn kan være en sexy sekretær og dine mannlige venner kan bære tynne bånd og presset passer med bukseseler og lakksko. Serve stilige drinker og spille jazzy låter å virkelig holde "kontoret party" hopping. For en bursdagskake, har overskrifter fra tidligere trykt på kaken på et lokalt bakeri.